Novosti

Nutec WristFone sat/mobitel

Tvrtka Neutrano, specijalizirana za proizvodnju satova, najavila je novi revolucionarni proizvod nazvan Neutrano Nutec WristFone. WristFone zapravo je pravi mobilni komunikacijski uređaj sa malim ekranom. Ova naprava predstavlja jednostavno rješenje za ljubitelje satova.

WristFone također posjeduje 2 megapikselnu kameru, bateriju koja traje 3-4 sata pri razgovoru, to jest 3 dana pri „standby“ načinu rada. WristFone, usprkos svomu izgledu, jest potpuno funkcionalan mobilni uređaj. Također, posjeduje ekran na dodir uz numeričku tipkovnicu i prostor za SD memorijske kartice. Podržava GSM tehnologiju kao i mogućnost snimanja video i audio isječaka.

Uz spomenute funkcionalnosti, korisnicima bi mogli koristiti FM radio, prostor za SIM kartice te mogućnost povezivanja bluetoothom vezom. Na ekranu se prikazuje digitalni sat, koji služi kao čuvar zaslona (screensaver).

WristFone, dakako, omogućuje pisanje tekstualnih poruka. Osim što je omogućeno snimanje video i audio snimki, podržana je i reprodukcija podataka formata MP3, MP4 i MP5. Prekriven otpornim čelikom i kožom, WristFone privlači pozornost i dizajnom.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh