Novosti

NVIDIA Tegra Zone za Android

Danas je prvi dan mjeseca ožujka, što u Nvidiji znači da je završeno sa najavama o Tegri Zone i da je došlo vrijeme da se usluga aktivira. U nastavku pročitajte o čemu se točno radi.

NVIDIA je nedavno najavila jedinstvenu aplikaciju za Android. Najava je digla dosta prašine, a danas je Nvidia dala službenu izjavu za medije. U izjavi stoji:

“Tegra Zone™aplikacija je od danas na Android Marketu i pruža jednosmjernu destinaciju korisnicima koji traže najbogatije igre za svoje super telefone ili tablete pogonjene NVIDIA® Tegra™ 2 mobilnim super čipom.

Ova besplatna aplikacija donosi probranu selekciju igara optimiziranih za Tegra procesor, te profesionalne recenzije igara, slike visokih rezolucija, HD video trailere, i dr. Prodaja i isporuka odabranih igara odvija se putem Google-ovog Android Marketa.

Igre na Tegra Zone aplikaciji su posebno unaprijeđene za uređaje sa Tegra 2 super čipom te su realističnije i interaktivnije. Među onima odabranim kao početnim naslovima je Dungeon Defenders: First Wave Deluxe HD,prva igra za Android napravljena na Unreal Engineu 3. Tu su još i Samurai II: Vengeance; i Galaxy on Fire 2 THD.”

Sve navedene igre, još nekoliko dodatnih su napravljene posebno za Tegra 2 uređaje. Igre će biti obogaćene dodatnim geometrijskim detaljima, teksturama visoke rezolucije, kompleksnijim osvjetljenjem, shaderima i sjenama, boljom umjetnom inteligencijom zahvaljujući većoj procesorskoj moći, složenijim svijetom, dodatnim nivoima i mnogo čim drugim.

U svakom slučaju, Tegra Zone je samo prolaz u bogati svijet Android sadržaja, ali možemo se nadati da će prisutnost te aplikacije pridonijeti punoj cijeni posjedovanja dvo-jezgrenog mobilnog uređaja. Iako će ta cijena znatno opasti kada NVIDIA predstavi četvero-jezgreni system-on-a-chip u kolovozu.

Za sve detalje pogledajte priloženi YouTube video.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh