Geekmaxi
Novosti

Objavljena 3 promotivna videa za Honor 9

Jučer je u Berlinu predstavljen Honor 9 za europsko tržište, koji se od svog azijskog parnjaka (predstavljen prije cca. mjesec dana) razlikuje po podršci za druge mreže.

Isprva će se prodavati na biranim tržištima: Njemačka, Italija, Španjolska, Francuska i Velika Britanija imat će ga na raspolaganju već za par dana i to po cijeni od 449,99 dolara za jeftiniju inačicu s 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Pritom će kupci moći birati između sive, crne i plave boje.

Ukoliko namjeravate kupiti ovaj komad hardvera, znajte kako će ga pokretati osmojezgreni Kirin 960 uparen različitim varijantama memorije. Na raspolaganju će biti izbor između 4 GB RAM/64 GB ROM odnosno 6 GB RAM/128 GB ROM. Baterija je kapaciteta 3.200 mAh, a zaslon dijagonale 5,15 inča. Kamera je, već je običaj, dualna. Monokromatski senzor je 20-megapikselni, dok je onaj RGB s 12-megapikselnim senzorom.

Izrada je vrhunska: aluminij i staklo materijali su na kojima počiva ovaj uređaj, zahvaljujući čemu teži tek 155 grama. Kad će u Hrvatsku doći službeno ne zna se, no moći ćete ga kupiti online, što će vjerojatno biti isplativijia opcija. U nastavku pogledajte spomenuta tri videa iz naslova.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh