Novosti

Odradi blagdanski tuc-tuc na Gearbestu i ulovi uskršnje popuste

Na Gearbestu je osvanula prigodna ponuda za predstojeće blagdane. Kako to obično kod njih biva, nude od igle do lokomotive. Nas prvenstveno zanimaju pametni gadgeti, pa ćemo se više pozabaviti njima, kao i kuponima kojim ćete dodatno sniziti cijenu željenog uređaja.

Nagradna igra

Na početku, odmah ispod naslova dočekat će vas dva bannera: jedan vas (onaj desni) vodi na stranicu s trenutno aktivnim kuponima, gdje možete uhvatiti par posto nižu cijenu u određenoj kategoriji proizvoda. Onaj lijevi banner vas vodi do igre u kojoj vam valja razbiti uskršnja jaja; igra je u svakom slučaju bolja opcija jer donosi kupone veće vrijednosti i besplatne poklone, pa nije zgorega da se malo zaigrate, isplatit će se na kraju.

>> Pogledaj blagdansku ponudu na Gearbestu <<

Aktualni telefoni

Trenutno aktivna ponuda donosi neke zaista impresivne telefone: One Plus 3T nadaleko je i naširoko poznata i priznata pila, u više navrata proglašavan best-buy mobitelom kojeg krase fantastične karakteristike i umjerena cijena. Aktualna uskršnja ponuda cijeni ga na 429,99 dolara.

Njemu uz bok stoji Xiaomi Mi5 po cijeni od 239,99 dolara. Glasoviti kineski proizvođač u ovaj je model ugradio Snapdragon 820, 3 GB radne memorije i 64 GB interne, a valja reći kako je ovo globalna verzija. Nešto skuplji od njega je Xiaomi Mi5s, dakle nešto unaprijeđena varijanta istog uređaja; on košta 279,99 dolara.

Ponuda mobitela

Postoji i posebna stranica s istaknutim telefonima koji su na uskršnjoj akciji; Ulefone Metal nudi se, recimo, za samo 103 dolara. Svojevremeno smo recenzirali Cubot Manito, koji sa svojih 3 GB radne memorije košta tek 88,99 dolara; ako ne patite od bijesnih specifikacija i tražite pristupačan i jednostavan komunikacijski alat, ovo bi bio dobar izbor za vas.

Cijeli je niz raznih gadgeta prigodno snižen i ponuđen na prodaju, a nama se iz palete ponuđenih proizvoda ponajviše svidio Azpen D100, bežični punjač za mobitele koji ujedno može poslužiti i kao primarni zvučnik prilikom slušanja glazbe. Djeluje odlično, pa ako imate telefon kojeg možete puniti bežično, eto dobre prilike za kupnju.

>> Pogledaj blagdansku ponudu na Gearbestu <<

Akcija traje još par dana i ponuda se pritom stalno mijenja. U karticama možete vidjeti što vas čeka sljedećeg dana ako vam aktualna ponuda ne odgovara, tako da se u principu za svakoga nađe po nešto.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh