Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Office za Windows Phone 8

Windows Phone 8

Novi Office dolazi predinstaliran na svaki Windows Phone 8 uređaj. Prije nego se počelo raditi na implementaciji Officea na Windows Phone 8 bilo je potrebno odrediti što se time želi postići, a zadani ciljevi bili su:

  • Dostupnost svih vaših Office dokumenata kada i gdje ih želite
  • Najbolji prikaz Office dokumenata
  • Dostupnost svih vaših bilježaka i ideja na jednom mjestu
  • Učinkovita kolaboracija i komunikacija pomoću vašeg mobilnog uređaja
  • Najbolje iskustvo u radu s Office dokumentima na mobilnim uređajima

Dostupnost svih vaših Office dokumenata kada i gdje ih želite

Bilo da koristite SkyDrive ili Office 365, pristup vašem Office sadržaju samo je dio onoga što vam Windows Phone 8 nudi. Jednostavno postavljanje, nakon kojega vaš mobilni uređaj sam otkriva na koji ste servis spojeni tako da možete biti sigurni da su vaši dokumenti uvijek uz vas, bilo kada i bilo gdje.

Office Hub je vaša početna točka za Microsoft Word, PowerPoint i Excel koja je redizajnirana na način da navigaciju učini jednostavnijom i fluidnijom. Pronalaženje vaših osobnih i poslovnih dokumenata kao i pristup istima jednostavno je i intuitivno kada su u pitanju SkyDrive, Office 365 i SharePoint.

Najbolji prikaz Office dokumenata

Pregledavanje Office sadržaja ugodan je doživljaj, optimalno prilagođen jedinstvenim atributima svojstvenim za Windows Phone 8. Osnovno uređivanje dokumenata može biti učinjeno s lakoćom. U programima kao što su Word, Excel i PowerPoint ono najbolje učinjeno je još boljim što se najviše primjećuje u značajno poboljšanom korisničkom iskustvu. Sve aplikacije stavljaju sadržaj na prvo mjesto.

Dostupnost svih vaših bilježaka i ideja na jednom mjestu

OneNote Mobile je sada zasebna aplikacija, uvijek spremna za spremanje vaših ideja i bilježaka. Možete unositi tekst, fotografije i glasovne bilješke. Također imate brz pristup bilješkama koje ste napravili na drugim uređajima te ih možete pretraživati.

Bilješke izgledaju isto bilo da koristite OneNote 2013, OneNote za Windows Store ili OneNote Mobile što znači da ćete uvijek imati vrhunsko i dosljedno korisničko iskustvo gdje god se nalazili. Čak će se i sadržaj koji ste napravili olovkom na tabletu savršeno prikazati na vašem mobilnom uređaju.

OneNote Mobile jednako će odgovarati korisnicima početnicima kao i naprednim korisnicima.

Učinkovita kolaboracija i komunikacija pomoću vašeg mobilnog uređaja

Windows Phone 8 nastavlja nuditi najbolje iskustvo kolaboracije i komunikacije kada su u pitanju mobilni uređaji. Outlook nudi integrirane e-mail, kontakte, kalendar i zadatke. Uz Skype, Lync i Yammer možete kvalitetno upravljati svojim komunikacijskim kanalima koristeći, između ostalog, IM, SMS, glas i video. Jednostavno možete prisustvovati udaljenom sastanku pomoću svojeg mobilnog uređaja.

Najbolje iskustvo u radu s Office dokumentima na mobilnim uređajima

Office za Windows Phone 8 trenutno je dostupan na 50 jezika te podržava složene skripte. Također je moguće dobiti prikaz teksta s desne na lijevu stranu pri čemu se svi elementi sučelja namještaju za najbolji prikaz kako bi sve djelovalo konzistentno i prirodno.

Izvor: Office Next

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Vernee

Pohvalno se piše o kineskoj kompaniji Vernee – i mi smo među takvima – čiji se telefoni diče izvrsnom kvalitetom i performansama. Jedan od...

Bluboo

Bluboo Maya Max pametni je telefon kojeg njegova izrada, komponente i optimiziranost čine jednim od najozbiljnijih kandidata za kupovinu. Primarna, gotovo pa jedina svrha...

Doogee

Doogee X5 Pro je još jedan u nizu kineskih mobitela međutim realno gledajući nemaju svi love na bacanje da bi si mogli priuštiti bilo...

Elephone

Tvrtka Elephone upravo je pustila u pretprodaju svoj novi adut, model Elephone S7. Navedeni dolazi u dvije varijante: S7 s dijagonalom zaslona od 5,5 inča...

Oglašavanje