Novosti

OUKITEL K7 Power izlazi uskoro: 10000mAh i veliki zaslon!

Prvi listopada, dan kineskog nacionalnog blagdana, OUKITEL najavljuje novi smartphone OUKITEL K7 Power, koji je nova verzija prethodnog modela K7. S 6″ velikim zaslonom i baterijom od 10000mAh, K7 Power daje novi izbor sa super snagom i super cijenom!

K7 Power ima 6,1″ 18:9 zaslon s rezolucijom od 720*1440, nudeći super veliku sliku! Kao i K7, K7 Power koristi magnezijsku leguru za okvir i pravu kožu na stražnjem pokrovu, nudeći jedinstveni uzorak i ugodan osjećaj u ruci. Kombinirajući složene vještine i tehnologiju, K7 Power je elegantnan i jedinstvenu mobitel.

K7 Power napaja masivna LiPo baterija od 10Ah, a uz inteligentno upravljanje uštedom energije, K7 Power postiže više od punog tjedna korištenja. Jedine dvije razlike između K7 i K7 Powera su razlučivost zaslona i veličina flash memorije. K7 nosi 4GB RAM i 64GB ROM, dok će K7 Power dobiti 2GB RAM i 16GB ROM. Naravno, cijena K7 Power će biti puno jeftinija od K7. OUKITEL planira izbaciti K7 Power na tržište u listopadu, a o njemu možete saznati više na Oukitelovoj stranici.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh