Novosti

OUKITEL K8 dolazi u srpnju sa velikom baterijom od 5000mAh!

Oukitel je prošli tjedan izbacio četvrtu generaciju pametnog telefona K7 sa baterijom od 10Ah (10000mAh!) a narudžbe su počeli slati ovoga tjedna. Sa dolaskom srpnja, čini se da OUKITEL planira izbaciti novi pametni telefon. Prema informacijama koje je OUKITEL objavio, ovaj novi telefon će izići krajem srpnja. OUKITEL je inače poznat po svojim ogromnim baterijama, ali ovaj nadolazeći telefon razbija tu tradiciju sa manjom ali opet glomaznom baterijom od 5Ah.

OUKITEL K8 ima 6″ Full HD+ ekran sa dvostrukom kamerom i čitačem otisaka prstiju. Iako su marke počele dodavati “zub” na vrhu ekrana prateći Apple, OUKITEL je odlučio držati se starog klasičnog dizajna jer izgleda čisto i ozbiljno. Umjesto zuba na vrhu, imamo jednostavno bezele u stilu Samsungove S8-ice. Iako K8 ne prati trend izostavljajući zub, opet su koristili danas poznati 18:9 oblik ekrana koji se nekima možda čini čak i predug.

Na stražnjem djelu K8 možete vidjeti njegove dvije kamere, bljeskalicu, čitač otisaka prstiju i OUKITELov branding. Stražnji dio je napravljen od polikarbonatnog materijala sa jednim slojem UV celuloidne boje i još tri sloja temeljnog premaza, završnog premaza i završne boje. Pod rukama, stražnji dio ima teksturu metala i otisci prsta ne ostaju vidljivi kao i na drugim površinama. Ako mislite da su mobiteli sa baterijama od 10Ah pre veliki i teški, OUKITEL misli na vas! Sada dobijamo kombinaciju velike baterije sa klasičnim dizajnom pametnog telefona koju većina nas voli. Ne znamo još sve informacije o njemu ali bazirano na bateriji i dizajnu, ovo bi mogla biti zanimljiva opcija.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh