Novosti

Oukitel U10 – 3GB RAM-a iPhone klon

Kad sam po prvi put vidio Oukitel U10 bio sam ugodno iznenađen, jer ovaj pametni telefom u jednoj riječi je vrlo lijep. Također sam primijetio da bi mogla biti riječ o iPhone klonu jer ima vrlo sličan dizajn kao i iPhone. To je dobar potez za Oukitel U10. Kada je u pitanju izrada onda mogu reći da ima aluminijsko metalno kućište i u bijeloj boji je stvarno poseban.

Ako ćete biti zainteresirani za ovaj dual-sim mobitel onda ga možete kupiti u ovom kineskom dućanu po najnižoj cijeni.

11

Osim metalnog kućišta, Oukitel U10 ima 5,5 inčni Full HD JDI 2.5D zaslon gdje je kućište samo 7,9 mm debelo. Ok, osim egzotičnog dizajna ima i jako moćan hardver. U10 ima 64-bitni CPU MTK6753 s osam jezgri i ima 3 GB RAM-a što je doista impresivno za ovaj cjenovni rang.

Također ima 13 megapiksela primarnu kameru dok prednja kamera je pet megapiksela. Od ostalih značajki ima Bluetooth v4, GPS i podršku za 4G LTE mrežu. Kao što možete vidjeti u tom cjenovnom rangu koji je zapravo $160 po mom mišljenju ovaj telefon je doista dobar izbor. Zbog nekoliko razloga, Oukitel U10 ima lijep dizajn, metalno kućište i snažan hardver. Dakle, ako ga želite kupiti posjetite gore navedeni link gdje ga možete kupiti na najnižoj cijeni.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh