Novosti

Oukitel U13 će imati u potpunosti metalno kućište

Oukitel je nedavno predstavio detalje svog prvog flagship pametnog telefona U13. Ovaj je kineski proizvođač posebnu pažnju posvetio izradi samog uređaja.

Iako je poznato da neki proizvođači tvrde kako su im uređaji u potpunosti izrađeni od metalnih legura, to često nije slučaj. Najčešće se radi o aluminijskoj stražnjoj masci, no rubovi i manji, bočni dijelovi uređaja su plastični. Razlog tome je loš prijem signala antene u potpuno metalnom kućištu.

Oukitel U13 izrada3

Oukitel U13 će ipak biti u potpunosti izrađen od legure aluminija koja se koristi u zrakoplovstvu. To će dodatno olakšati uređaj i smanjiti njegovu težinu na samo 156,7 grama, što je u odnosu na veličinu prilično lagano.

Proizvođač je riješio i problem ometanja signala umetanjem dviju linija izrađenih nano-injektiranjem, kako bi uređaj mogao u svakom trenutku adekvatno primati i slati signal. Pregovori između Oukitela i šest najvećih proizvođača antena još traju kako bi se pronašlo najbolje rješenje za ovaj uređaj.

Inače, osim izrade, vrijedi spomenuti i da Oukitel U13 u sebi sadrži osmojezgreni procesor, 3 GB RAM-a, 64 GB ROM-a, 5.5-inčni zaslon koji će emitirati u punoj HD rezoluciji i kamere razlučivosti 13 i 16 MP.

Oukitel U13 Pro bi, prema svemu sudeći, trebao biti pušten u prodaju sredinom kolovoza po preporučenoj cijeni od 199.99 američkih dolara.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh