Novosti

OUKITEL WP2 prolazi nove testove a njihov program pretplate se nastavlja

Krajem srpnja OUKITEL je objavio robusni smartphone WP2 sa 10000mAh baterijom. Kao kombinacija super velike baterije i trostruke zaštite, WP2 je izazvao mnoge interese fanova i medija. Trostruka zaštita, dugogodišnje trajanje, veliki ekran i dupla kamera – sve to čini WP2 atraktivnim mobitelom. Tvrdo tijelo štiti mobitel ne samo od vode, već i od drugih čestica i tekućina. Ovaj tjedan, OUKITEL je objavio novi video kako bi pokazao protekciju protiv prašine i vodootpornost WP2. Pogledajte video u nastavku da biste vidjeli kako WP2 preživljava različite vrste smjesa.

Testiran je ne samo u betonu, već i u jestivoj praškastoj smjesi. Bez obzira na pijesak, mješavinu vapna i betona, blato, ulje na platnu ili smjesu od kave i sezama, WP2 lagano preživljava bolje od svih. Voda ili prašina, sve dok postoji mala rupa na telefonu, te stvari će upasti u telefon i utjecati na uobičajeni rad uređaja. Zbog toga, bešavna veza mora biti izvrsno prihvaćena na tijelu kako bi se osigurala puna zaštita i postizanje najvišeg standarda protekcije.

OUKITEL je koristio polistiren ebonit i polietilensko fleksibilno ljepilo za vanjsko tijelo, tehnikom dvostrukog oblikovanja kalupa savršeno ih kombinira kako bi se postigao besprijekoran spoj. Tu je isto i izolacijski razmak ispod vijaka koji bi trebao osigurati njihovu zaštitu. WP2 također koristi vodonepropusni mikrofon i zvučnik, zaštićeni USB priključak i zaštićenu ladicu SIM kartice kako bi ostvario potpunu zaštitu cijelog tijela.


Glavne značajke za OUKITEL WP2:

– 6″ zaslon s rezolucijom od 2160×1080 piksela
– 8-jezgreni procesor s brzinom od 1,5 GHz
– 4 GB RAM-a
– 64 GB flash memorije
– podrška za microSD kartice do 128 GB
– dupla glavna kamera od 16MP s Samsung S5K2P7 senzor setom
– prednja kamera od 8MP, GalaxyCore GC8024 senzor
– kapacitet baterije od 10000mAh, podrška za brzo punjenje od 9V / 2A
– SID skener za otiske prstiju
– Dual SIM i dual standby
– 4G LTE
– Android 8.0 Nougat

OUKITEL WP2 još nije izašao na prodaju, ali OUKITEL prihvaća pretplate za osvajanje WP2 i daje obavijesti o popustima na službenim stranicama OUKITEL-a. Prema OUKITEL-u, WP2 će početi s prodajom početkom rujna. Iskoristite priliku da se pretplatite kako bi ste dobili niže cijene za ovaj vrlo robustan i izdržljiv telefon.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh