Novosti

Ovo je najjednostavniji mobitel na svijetu, ima samo dvije opcije i kupci su poludjeli za njim

Foto: Screenshot/ Facebook/ Rich DeMuro

Iako ovaj uređaj neće privući pažnju mlađe populacije, ipak je zbog jednostavnog dizajna, upotrebljivosti i izdržljivosti rasprodan u rekordnom roku.

S dimenzijama od 9,4 puta 5,6 centimetara, The Light Phone II je samo nešto malo veći od kreditne kartice. A sa samo 78 grama težine puno je lakši od svih drugih pametnih telefona.

Dizajn crno-bijelog ekrana se, na prvi pogled, ne razlikuje mnogo od ostalih pametnih telefona, sve dok ga ne počnete koristiti. Baterija je jedan od njegovih glavnih aduta, jer uz minimalno osvjetljenje može trajati i do tri dana bez punjenja.

The Light Phone II u osnovi ima dvije opcije – poziv i slanje poruka. Ipak, dizajneri Hollier i Tang omogućili su još nekoliko opcija koje svakako mogu biti od koristi vlasnicima, kao što su: kalkulator, alarm, GPS praćenje i hotspot.

sick of social media and distracting notifications? Check out the light phone ii – it only does calls, texts and alarms

Gepostet von Rich DeMuro am Dienstag, 10. Dezember 2019

Budući modeli bi trebali imati i mogućnost reprodukcije glazbenog sadržaja, automatsko pozivanje taxija, ali ne i mogućnost korištenja društvenih mreža.

Rukovanje uređajem jednako je jednostavno kao i njegov dizajn. Vlasnici prilikom podešavanja mobitela koriste osobni račun, tako da mogu unijeti već postojeće informacije s drugih uređaja, kao dodati ili obrisati alate koji (ni)su kompatibilni s uređajem.

The Light Phone II se u SAD-u prodaje po cijeni od 350 dolara.

1 Komentar

1 Komentar

  1. 4 veljače, 2020 at 10:12 pm

    Poludjeli, toliko da jednostavno šalju poštom pare samo da prije dođe, ne mogu ih naštancati od navale.
    Pa vi bi trebali biti prepreka od ovalo minornih senzacija stvari koje su tek usputni nus produkt nekog niša tržišta!

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh