Novosti

Počinje sezona popusta, jer Gearbest je pripremio nagrade za 11.11.

Lokalna kineska proslava, Dan samaca, održava se 11.11. i u kineskim se trgovinama obilježava brojnim popustima. Zahvaljujući njihovim trgovinama, dio toga se prelio i u nas, pa sad imamo priliku ogrebati se za neki od takvih popusta. Promocija različitih proizvoda iznimno je široka, a nama je vjerojatno najnapetija ponuda s EU skladišta. Kupnjom ondje se, naime, zaobilazi plaćanje dodatnih nameta državi budući da roba potječe iz zemlje-članice EU. Zanimljivih se stvari nudi i novim kupcima, dakle onima koji se registriraju na Gearbest po prvi put; omogućeni su im značajni popusti na dnevnoj bazi, pa povedite računa o tome.

Priča počinje danas, 1.11. pa ću vas upozoriti na igre kojim se skupljaju kuponi ili osvajaju gadgeti. Cilj je dohvatiti paket u kojem se krije nagrada, a svakog dana ćete imati na raspolaganju ukupno tri pokušaja. Igra će trajati do 13.11. – budite uporni! Na raspolaganju je također i Lucky Bag koji pruža lijepu priliku za uštedu, jer je njen sadržaj u pravilu vredniji od cifre koja se za takvu Lucky Bag traži.

Neki od sretnika kupit će proizvode za točno nula kuna. To će se dogoditi ako od danas pa do 13. studenog napravite screenshot narudžbe s Gearbesta (preporuča se skrivanje boja narudžbe). Screenshot i link na kupnju potom valja podijeliti na društvenim mrežama, a Gearbest će nasumično odabarati pobjednika svakog pojedinog dana dok traje promocija. Onaj kojem se osmjehne sreća dobit će potpuni povrat novca na svoj GB novčanik, a kupljeni proizvod na svoju adresu.

Različiti gadgeti pritom će pojeftiniti, a cijenu će držati do isteka akcije. Xiaomi Redmi Note 4 jedan je od takvih, a valja zapamtiti i Elephone P8. Oba dolaze s odličnim komponentama – RN4 sa Snapdragonom 625 i 4+64 GB memorije, P8 s Helio X25 i 4+64 GB – a valja baciti pogleda i na kategoriju namijenjenu isključivo novim kupcima, gdje se nalazi vrlo zanimljiv tablet Voyo Q101 i košta 89,11 dolara.

>> Pogledaj posebnu ponudu za 11.11. na Gearbestu

Već pri dnu stranice naići ćete Top Category Deals, što podrazumijeva najbolji izbor iz svake raspoložive kategorije. Najzanimljiviji su nam mobiteli, pa ću spomenuti Vernee M5 za 114,99 dolara, a tu su Redmi Note 4 te Mi 6, koji predstavljaju izvrsne kupnje u svojim tržišnim nišama. Detaljno pogledajte ovu stranicu namijenjenu akciji, budući da sam tek načeo njen sadržaj. Akcija kao takva traje do već spomenutog 13.11., pa gledajte iskoristiti priliku dok je tu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh