Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Pogledajte listu najboljih mobitela u 2020. godini

AnTuTu je izdao službenu listu najboljih mobitela po performansama za mjesec veljaču 2020. godine nakon sumiranja svih rezultata i provedenh provjera oko varanja.

Na listi prvih pet mjesta zauzimaju proizvođači telefona iz “B lige“, a tek na šestom mjestu je jedan od poznatijih proizvođača.

AnTuTu bilježi sintetičke rezultate opcija kakve su CPU, GPU, memorija i korisničko okruženje. Ovog puta imamo na raspolaganju listu flagship tj. najboljih mobitela svih proizvođača, a onda i listu “srednje lige“, koja je vrlo popularna širom svijeta i ima sve bolji hardver.

Foto: AnTuTu

Na listi flagship uređaja čelnu poziciju zauzeo je ASUS ROG Phone II s 12 GB RAM-a i 512 GB memorije. Točno 507.051 boda bila su dovoljna za prvo mjesto, ispred tri OnePlus modela i jednog Realme. AnTuTu je objasnio da je Snapdragon 865 isključen s liste, jer nema dovoljno vjerodostojnih podataka o mjerenjima i da su mnoga bila namještena, pa se novi chipset očekuje tek sljedećeg mjeseca. Očekujte tada više Xiaomi, Oppo, Realme, Nubia i Samsung mobitela na listi.

Foto: AnTuTu

Na listi za ožujak, koja se tek formira, prvi je Galaxy S20 Ultra 5G (12 / 256 GB) sa 559.781 bodom, a odmah iza je Galaxy S20+ sa 553.735 bodova. Obje verzije su testirane sa Snapdragon 865 chipsetom, dok je Exynos 990 ekvivalent ostvario lošije rezultate.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

LG

LG Wing će biti prvi uređaj predstavljen u okviru Explorer projekta.

OnePlus

OnePlus nije ponudio previše detalja o tome kako će izgledati prvi OnePlus Nord mobitel, ali su iz tvrtke najavili da će biti lansiran u...

Asus

Kao što ste primijetili, već neko vrijeme intenzivno pratimo što se događa na Aliexpressu, gdje se znaju naći jako dobri i jako jeftini kineski...

Aplikacije

U zadnjih par dana, veliki broj korisnika požalio se na to da im WhatsApp prazni bateriju. Ako ste u zadnje vrijeme primijetili da se...