Novosti

Pogledajte listu najboljih mobitela u 2020. godini

Foto: ASUS Rog Phone 2

AnTuTu je izdao službenu listu najboljih mobitela po performansama za mjesec veljaču 2020. godine nakon sumiranja svih rezultata i provedenh provjera oko varanja.

Na listi prvih pet mjesta zauzimaju proizvođači telefona iz “B lige“, a tek na šestom mjestu je jedan od poznatijih proizvođača.

AnTuTu bilježi sintetičke rezultate opcija kakve su CPU, GPU, memorija i korisničko okruženje. Ovog puta imamo na raspolaganju listu flagship tj. najboljih mobitela svih proizvođača, a onda i listu “srednje lige“, koja je vrlo popularna širom svijeta i ima sve bolji hardver.

Foto: AnTuTu

Na listi flagship uređaja čelnu poziciju zauzeo je ASUS ROG Phone II s 12 GB RAM-a i 512 GB memorije. Točno 507.051 boda bila su dovoljna za prvo mjesto, ispred tri OnePlus modela i jednog Realme. AnTuTu je objasnio da je Snapdragon 865 isključen s liste, jer nema dovoljno vjerodostojnih podataka o mjerenjima i da su mnoga bila namještena, pa se novi chipset očekuje tek sljedećeg mjeseca. Očekujte tada više Xiaomi, Oppo, Realme, Nubia i Samsung mobitela na listi.

Foto: AnTuTu

Na listi za ožujak, koja se tek formira, prvi je Galaxy S20 Ultra 5G (12 / 256 GB) sa 559.781 bodom, a odmah iza je Galaxy S20+ sa 553.735 bodova. Obje verzije su testirane sa Snapdragon 865 chipsetom, dok je Exynos 990 ekvivalent ostvario lošije rezultate.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh