Novosti

Poptel P10 testovi otpornosti – Auti, led, voda i drugo!

Poptel P10, najtanji i najnevjerojatniji robusni smartfon, njegov moderan dizajn inspiriran je od strane Samsung Galaxy S8 Active mobitela. Ima mnogo impresivnih značajki kao što su IP68 certifikat, 5.5″ Gorilla zaslon, NFC, Sony kameru, Helio P23 osmojezgreni procesor, itd… Sve to ga čini iznimno svestranim i moćnim mobitelom. Što je s njegovom kvalitetom gradnje? Vrijeme je da saznate od ovog malo i smiješnog videozapisa u nastavku.

Iz gore navedenog videa, P10 mobitel testiran je u mnogim ekstremnim okruženjima kako bi vidjeli koliko je stvarno otporan. Tu su testovi kao što je prelazak različitih automobila, smrzavanje, prelijevanje prokuhanom vodom, pranje u perilici, korištenje za razbijanje oraha… I konačno – dolazi nevjerojatan rezultat, P10 preživljava! Stvarno nas je iznenadio, kao i Huawei kada je lansirao novi Mate 20X ovog jutra. Kako se tržište kreće, možda će uskoro kineske marke pametnih telefona stvarno postati najveće na svijetu.

Još jedna dobra vijest je da Poptelov službeni dućan na AliExpressu radi već dugo i služi kupce iz cijelog svijeta. Svi Poptelovi uređaji, uključujući i Poptel P9000 Max, i P10, dostupni su na velikim popustima tu. Rani kupci dobivaju različite besplatne poklone poput držača telefona, originalnog OTG kabela, slušalica i zaštite od kaljenog stakla. Vrijeme akcije je ograničeno, pa provjerite im dućan sada!

POGLEDAJ PONUDU NA ALIEXPRESSU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh