Akcije

Poptel P9000 Max preživljava razne testove, uskoro u EU skladištu!

Ako tražite novi i veliki pametni telefon koji je također i robustan, danas ćemo preporučiti elegantan, premium i pristupačan robusni telefon, Poptel P9000 MAX. Prije svega, pogledajte njihov video iznad.


Zašto odabrati Poptel P9000 Max? Pripremili smo sljedećih pet razloga za vas.

1. Jaka snaga tvrtke Poptel
Tvrtka je osnovana prije skoro 10 godina i posluje diljem svijeta – Europi, Americi, Aziji i Africi. Štoviše, razne vrhunske tvrtke su bile njihovi partneri tokom godina. Poptel ostaje vjeran svojem imenu uvođenjem otpornog telefona za svih, P9000 MAX, s globalnim LTE bandovima. Svakako bi bilo vrijedno pripaziti na ovaj telefon.

2. Izdržljivost baterije P9000 MAX
P9000 MAX ima nevjerojatnu bateriju od 9000mAh koja traje dva mjeseca u stand-by načinu rada. Isto drži telefon uključenim dovoljno za 46 sati snimanja videozapisa i do pet dana u normalnoj upotrebi za pozive, dajući nevjerojatno dug vijek trajanja baterije.

3. Preživljava više od par kapljica vode
Poptel P9000 MAX je IP68 certificiran za zaštitu telefona od prašine i vode. Gradnja vojnog standarda također osigurava vrlo pouzdan uređaj.

4. Povezivost za pametni život
Puna NFC podrška je tu. Tehnologija obrnutog OTG USB-a je isto tu. Pomoću obrnute OTG konekcije, ovaj telefon možete pretvoriti u prijenosnu bateriju za sve vaše druge uređaje.

5. Spreman za sigurno kampiranje
Još jedna stvar kod Poptela P9000 MAX je svjetiljka za kampiranje koja se sastoji od četiri snažne LE-Diode za osvjetljavanje po potrebi.

Iako POPTEL P9000 MAX nema vrhunske specifikacije, trendy dizajn i posebne mogućnosti kao što imaju iPhone X i Huawei P20, za razliku od tih telefona P9000 MAX vam neće isprazniti novčanik. Još jedna stvar koju P9000 MAX može je izdržati teže uvjete od većine današnjih mobilnih telefona što su dobre vijesti za ljude koji traže izdržljivi alat za komunikaciju a ne neozbiljnu igračku.

Isto imamo vijest da je P9000 Max već na skladištu i isporučuje se od prošlog tjedna. Svi kupci mogu nabaviti ovaj telefon iz EU skladišta od sljedećeg tjedna. Ne možete čekati sljedeći tjedan? Trenutno P9000 Max dobiva 20% popusta na linku ispod.

POGLEDAJ PONUDU NA GEARBESTU!

Ako sada naručite, osim što dobijete besplatnu dostavu po cijelom svijetu s trenutnom poštom, dobit ćete i besplatni OTG kabel zajedno s paketom. Nemojte propustiti ovu priliku!

Možete isto posjetiti Poptel na njihovoj Facebook stranici!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh