Novosti

Posebna ponuda Geekbuyinga okupila je najpopularnije Ulefone smartfone po pristupačnim cijenama

Suradnja između Geekbuyinga i Ulefona očito se pokazala kao dobar aranžman, jer dvije kompanije ponovno udružuju snage u plasiranju i prodaji Ulefone smartfona. U ovoj ponudi svatko bi mogao pronaći nešto za sebe, pa krenimo redom.

Prvi na listi svakako je Armor 2, robusni i otporni smartfon s IP68 certifikatom, što garantira visok stupanj otpornosti, a u brojnim testiranjima koje je obavio Ulefone možete se u to uvjeriti i sami, ako prođete malo našom arhivom. U više navrata testirana je i baterija, čiji je kapacitet 4.700mAh i odlikuje se dugim trajanjem.

U Armor 2 smješten je energetski učinkovit osmojezgreni Helio P25 procesor kojemu u radu pomaže čak 6GB radne memorije – zaista mnogo, i po ovim specifikacijama mogli biste očekivati zmajske performanse. Kao i svi otporni smartfoni, i Armor 2 ima kamere kvalitetnije izrade, a uz to dolazi 5-inčni HD zaslon s 441 gustoćom piksela. Armor 2 ima podršku kroz 27 frekvencijskih pojasa pod 6 tipova mreža i 6 fizičkih tipki sa strane.

>> Pogledaj ponudu za Armor 2 za 265,99 dolara

Sljedeći smartfon koji se ističe ponajviše svojom cijenom je Ulefone Power 2 imali na recenziji , koji smo pa možete pročitati dojmove iz prve ruke. Opremljen je MTK6750T osmojezgrenim procesorom, ima 4GB radne memorije i 64GB interne memorije, FHD zaslon s dijagonalom 5,5 inča, 16MP na stražnjoj kameri, 13MP na prednjoj, čitač otiska prsta na prednjoj strani i podršku tehnologije brzog punjenja PE+2.0.

Power 2 može se nabaviti u sklopu ove akcije za 158,99 dolara, u što je uključena košarica s poklonima vrijednosti 40 dolara.

>> Pogledaj ponudu za Power 2 za 158,99 dolara

 

S modelom S8 Pro Ulefone je naciljao najniže potrošačke redove pa za vrlo pristupačnu cijenu želi ponuditi integraciju svih trendova – stoga je tu ultratanko kućište, dualna stražnja kamera (13+5MP), 5,3-inčni HD zaslon s rubovima koji su svedeni na minimum od pola milimetra, te čitač otiska prsta sa stražnje strane.

Ispod pokrova nalaze se aspekti na kojima se štedjelo kako bi vizualna prezentacija bila na razini – štedljivi MT6737 uparen je s 2GB radne memorije, a interne memorije ima tek 16GB, što je, utješno, proširivo memorijskom karticom. Baterija ima kapacitet 3.000mAh. Za 83,99 dolara ovaj elegantni uređaj koji će vam služiti u svakodnevnim funkcijama, ali ne i nešto više od toga. S8 Pro također će na vašu kućnu adresu stići s upakiranim poklonima (popratni sadržaji poput maske, zaštite za staklo, igle za SIM karticu, i slično).

>> Pogledaj ponudu za S8 Pro za 83,99 dolara

Osim navedenih smartfona, nije suvišno spomenuti još i T1 koji se na Geekbuyingu kreće po cijeni od 238,99 dolara i predstavlja Ulefonovov flagship model s 6GB radne memorije i dualnom konfiguracijom stražnje kamere; tu je i prvi model iz serije Armora, čija je cijena sada na 161,99 dolara i predstavlja jeftinije rješenje onima koji su u potrazi za otpornim smartfonom.

>> Pogledajte cjelokupnu ponudu smartfona Ulefone na Geekbuyingu

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh