Novosti

Pratimo trendove: Ove mobitele korisnici najviše traže

Foto: macrumors.com

S vremena na vrijeme dobro je pratiti trendove u mobilnoj telefoniji, tj. koji modeli mobitela su trenutno “in”. Najbolji pokazatelj takvih pojava je portal GSM Arena, koja svakodnevno prati stanje pretrage svojih posjetitelja, te na tjednoj bazi objavljuje top 10 najtraženijih modela.

Sasvim očekivano, prošli tjedan prvu poziciju je zauzeo tek izašli iPhone 7, i to dosta uvjerljivo. U top 3 se ugurao i iPhone 7 Plus, a između njih se smjestio hit mobitel iz Samsung radionice, J7, ovogodišnja verzija (2016).

O Samsung J7 (2016) modelu smo već nekoliko puta pisali, kao i o tome da je držao sami vrh ove ljestvice jako dugo. Stoga nas ne bi nas trebalo previše čuditi ako u vrlo skoroj budućnosti taj mobitel vrati tron južnokorejskoj tvrtki.

A do tada, Apple se može nadati kako će ovaj trend popularnosti novog modela dugo držati fanove njihovih mobitela, ali u konačnici ne brine nas previše stabilnost američke kompanije koja bilježi ogromne profite na razne načine.

Top 5 zatvaraju Xiaomi Redmi Note 3, koji također već dugo boravi među elitom, te Samsung Galaxy Note7. Dodajmo još kako se među 10 najpopularnijih modela ovog trenutka smjestilo čak 5 različitih modela Samsunga, što je mnogo puta viđeno do sada.

Najtraženiji mobiteli 36. tjedna:

 1. Apple iPhone 7
 2. Samsung Galaxy J7 (2016.)
 3. Apple iPhone 7 Plus
 4. Xiaomi Redmi Note 3
 5. Samsung Galaxy Note7
 6. Samsung Galaxy J5 (2016)
 7. Samsung Galaxy J7 Prime
 8. Sony Xperia XZ
 9. Motorola Moto G4 Plus
 10. Samsung Galaxy S7 edge
1 Komentar

1 Komentar

 1. 13 rujna, 2016 at 6:02 pm

  neka meni mog doogee-ja

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh