Novosti

Promotivni raspašoj na Gearbestu: od igle do lokomotive

Gearbest se raspištoljio novom promocijom – kao i inače, pripremljen je sijaset tehnike za široke mase i prilagođen džepu srednjeg sloja.

Na akciji se – ujedno i pretprodaji – našao Apollo, novi uređaj ove kompanije Vernee. Sjajne specifikacije i odličan dizajn jamstvo su dugotrajnog uživanja u ovom flagshipu, a valja napomenuti kako ćete s njim u paketu dobiti i VR naočale. Navikli smo plaćati nešto niže cifre za kineske telefone, no niti 259,99 dolara nije pretjerana cijena za ovakav stroj.

S druge strane cjenovne skale nalazi se U13, također novi pametni telefon, ovog puta kompanije Oukitel. Nije, dakako, toliko moćan kao Apollo, no itekako je vrijedan novaca koji se za njega traže. Ukoliko planirate potrošiti sličan iznos na novi telefon – 129,99 dolara – U13 bio bi dobar izbor.

Kad su u pitanju tableti, prvo bismo istaknuli vrlo povoljan model Onda V80 Plus koji donosi dvojni operativni sustav, četverojezgreni procesor, 2 GB radne i 32 GB interne memorije. Ima i HDMI izlaz, stoga u njegovim performansama može uživati cijela obitelj. Cijena mu je vrlo povoljnih 89,99 dolara i teško ćete naći best-buy pored ovoga.

U širokoj ponudi istaknuli bismo još pametne satove i to konkretno Xiaomijev Amazfit, odličan uređaj keramičkog tijela otporna na ogrebotine. Ističe se kako dizajnom tako i funkcijama, a kompatibilan je s operativnim sustavima Android i iOS. Vaš je za 125,99 dolara.

>> Pogledaj cjelokupnu promotivnu ponudu <<

Akcija je, dakako, ograničena vremenom. Još par dana i priča će biti zaključena, no do tada imate dovoljno vremena da prošvrljate ponudom i pronađete nešto za sebe.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh