Novosti

Robusni OUKITEL WP2 dobija prvi “hands on” Video – 10Ah baterija i NFC!

U posljednje dvije godine, pored serije sa velikim baterijama, U serije i jeftinih smartfona, OUKITEL je posvećen istraživanju i razvoju pametnih telefona koji kombiniraju masivnu bateriju i kvalitetne specifikacije. Nakon K10000 MAX i WP5000, OUKITEL je priopćio da će novi smartphone OUKITEL WP2 uskoro izaći sa super velikom baterijom od 10000mAh i nepropusnim značajkama vojnog standarda. Ovdje imamo više informacija o ovom novom robusnom telefonu.

Kao trostruko zaštićeni smartphone, WP2 je strogo testiran i kvalitetno proizveden. Priređuje ne samo snažno hrapavo tijelo za teške uvjete, već i razne softverske alate uključujući kompas, mjerač visine, povećalo i još mnogo stvari. WP2 ima 6-inčni FHD+ zaslon s rezolucijom od 2160×1080 zaštićen sa Corning Gorilla staklom za sprečavanje oštećenja koje mogu proizići iz svakodnevnog života.

WP2 podržava NFC komunikaciju, omogućujući vam da uzmete bus / metro karte putem mobitela – bar u državama koje to podržavaju. Super velika baterija od 10000mAh traje jako dugo tako da ga možete koristiti čak i ako ste ga zaboravili napuniti jedan ili dva dana. WP2 možete otključati na nekoliko načina. Osim tradicionalne lozinke, PINa i uzorka, možete isto i postaviti ID otiska prsta i lica. Bočni čitač otiska prsta na WP2 je prilično brz i precizan, u trenutku kada ga dodirnete zaslon je otključan.

Pogledajte ovaj hands-on video od Oukitela za više informacija!

WP2 će biti dostupan u dvije boje: crna sa sivom i crna sa zlatnom. WP2 nije samo dobar izbor za obožavatelje vanjskih aktivnosti, već je i dobar pratilac za svakodnevni život i rad. Trenutno je dostupan za besplatnu podjelu na službenim stranicama Oukitela. Oukitel će odabrati 2 sretna pretplatnika koji će dobiti besplatan WP2 a drugima će poslati obavijest o budućem popustu kako bi dobili nižu cijenu. Jeste li spremni isprobati ovaj robustan telefon s super velikom baterijom? Kliknite ovdje kako biste se pretplatili!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh