Akcije

Sedma godišnjica GeekBuyinga – Proslava uz rasprodaju!

Geekbuying je navršio sedmu godinu, a njegov rođendan nije bez slavlja. Ako skočite do Geekbuying stranice sada, vidjeti će te veliku rasprodaju povodom njihove sedme obljetnice! Radi se o trodijelnoj rasprodaji gdje možete postići popuste i do $100! Zasuti smo raznim kineskim igračkama i gadgetima kao Makibes BR3 pametni sat i Kugoo S1 električni romobil.

Cijela rasprodaja ima tri dijela kroz ovaj mjesec

 • Prvi dio: 11.6. – 16.6.
  • Ako ste napravili profil na Geekbuying, samo posjetite stranicu svaki dan kako bi ste dobili šansu za osvojiti $100 kupon.
  • Svaki dan ponude su različite
 • Drugi dio: 17.6. – 23.6.
  • Kroz ovaj period dobivate $77 popust za narudžbe preko $100
 • Treći dio: 24.6. – 30.6.
  • U zadnjem djelu ove rasprodaje imate proizvode na popustima do 70%

Istaknute ponude sa kuponima za bolji popust

Xiaomi Hey Plus Pametni Sat

Kupon: 3YRINBVF Cijena: 34.99$

Prvi i najjači, Xiaomi Hey Plus pametni sat. AMOLED ekran, vodootpornost, dugi životni vijek baterije i sve što bi ste očekivali od high end pametnog sata, Hey Plus to nudi.

KUGOO S1 Sklopivi Električni Romobil

Kupon: S1KUGOO Cijena: $309.99

Drugi na redu je Kugoo S1 električni romobil, ili “skuter” ovisno što preferirate. Ovo je malo električno vozilo koje smo već i prije spominjali ovdje, sklopiv je, ima duple kočnice i jaki 350W motor koji vas može gurati i do 30km/h! Ta brzina u autu je možda vrlo mala, ali situacija je puno drugačija kada se vozite na 11kg tankog aluminija 🙂

Huawei Band 3 Pro

Kupon: BAND3PRO Cijena:$45.99

Treća ponuda je za sve Huawei fanove, jer Band 3 Pro je dostupan za niti $50! Isto dolazi sa AMOLED ekranom za taj vrhunski kontrast i boje, a i još hrpu drugih funkcija kao analiza sna, praćenje sportskih ruta uz njegov GPS, mjerenje otkucaja srca, itd…

Makibes BR3 Pametni sat

Kupon:3YRPEM9A Cijena:$45.99

I zadnji na redu je jedan sportski orijentirani pametni sat manje poznate marke, Makibes BR3. Uz duboku analizu raznih sportova uključujući i plivanje dobivate isto i veliku bateriju (trajanje i do mjesec dana!) i napredne funkcije kao svjetiljka i kompas!

Sve ove stvarčice, a i još više, možete naći na Geekbuying stranici. Ne radi se samo o pametnim satovima, u ponudi su i SSD-ovi i slušalice. Pogledajte na linku ispod!

POGLEDAJ PONUDE NA GEEKBUYINGU!
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh