Geekmaxi
Novosti

Šest novih Android smartphonea od Videocona

Većina proizvođača tehnološke opreme, posebice smartphonea, se u ovo doba godine spremaju osvježiti svoju ponudu s novim proizvodima koji bi svi redom trebali biti bolji od prethodnih. Takva je stvar i kod tvrtke Videocon. Ubrzo se očekuje čak šest novih Android smartphonea koji će sigurno privući mnoge znatiželjnike i, ne sumnjamo, oduševiti mnoge korisnike. Očekuje se da će se na tržištu pojaviti Videocon A47, Videocon A45, Videocon A53, Videocon A51, Videocon A27i te Videocon A15.

Videocon Android

Videocon A47 se pokreće na procesoru brzine 1.2GHz 1GB RAM-a. Smartphone dolazi na sustavu Android 4.1. Također, sjajan 4.7-inčni HD display s kamerom od 12 megapiksela na poleđini uređaja te kamerom od 3 megapiksela s prednje strane sigurno obećava puno.

Videocon A45 će čini se biti prilično jeftin i kvalitetan uređaj. Pokreće se na sustavu Android 2.3, a ispod poklopca se nalazi procesor od 1GHz te 256 MB RAM-a. S ovim modelom dolazi i kamera na poleđini uređaja od 3.2 megapiksela te VGA kamera s prednje strane.

Od svih navedenih šest novih uređaja Videocon A53 ima najveći zaslon sa 5.3-inčnim HD prikazom. Uz A53 dolazi procesor sa 1.2GHz te 768 MB RAM-a. Kao i gore navedeni modeli, A53 također dolazi sa stražnjom i prednjom kamerom, 8 megapiksela stražnja. te 1.3 prednja. Sustav na kojemu se pokreće Videocon A53 jest Android 4.0.

Model A51 je još jedan smartphone s velikim zaslonom. Ima malo slabiju kameru od prethodnih modela s VGA kamerom naprijed te kamerom od 5 megapiksela s autofokusom na stražnjoj strani. Kao i kod modela A53, A51 se također pokreće na Android verziji 4.0, a osim toga dolazi i za procesorom od 1GHz te 512 MB RAM-a.

Zaslon od 4 inča, Android 4.0 verzija te sjajna kamera s prednje i stražnje strane su najveće karakteristike modela A27i. Osim svega toga, oduševit će vas i procesor sa 1GHz te 512 MB RAM-a.

Videocon A15 je još jedan Android smartphone koji bi trebao biti dosta jeftin. Pokreće se na sustavu Android 2.3, a uz sjajan touchscreen dolazi i prednja VGA kamera, stražnja kamera sa 3.2 megapiksela te procesor sa 1GHz i 256 MB RAM-a.

Što više reći? Imamo velika očekivanja od ovih modela i nadamo se da će nas oduševiti.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh