Novosti

Sitno brojimo do 11.11. i opakih popusta na Gearbestu

Počele su velike rasprodaje pred kraj godine: uskoro će blagdani, prije njih famozni Black Friday, a još prije je 11.11.

O čemu je riječ i zašto baš taj datum? Riječ je o Singles’ Dayu odnosno danu samaca, danu kojim mladi Kinezi obilježavaju činjenicu da nisu u vezi/braku/štogod. U Kini je ovaj dan po prodaji i hypeu daleko jači i od famoznog crnog petka.

Eto nam sad i trgovine Gearbest, koja se priključila jurnjavi za dolarima i shodno tome složila odgovarajuću ponudu.

Kako je već uobičajeno u ovakvim prilikama, proizvodi su podijeljeni u odgovarajuće kategorije. Neke možete dobiti besplatno (uvjet je dijeljenje po društvenim mrežama), neke mogu dobiti tek stari/novi kupci, a tu je i velik broj proizvoda za sve ostale željne dobre prilike za sitan novac.

gearbest-11-11-1

Povedite računa o kuponima, koje možete skupljati i tako dodatno rušiti cijenu.

Ukoliko ste stari kupac, mali hint: registrirajte se s drugim mailom i tako zgrabite proizvode koji su dostupni samo novoj ekipi koja je prvi put gurnula nos u trgovinu (ok, znam da ovo znate, ali ipak).

>> Pogledaj Sales Storm ponudu na Gearbestu <<

Rasprodaja počinje za manje od tri dana (7.11.) a završava tjedan dana potom, 15.11. U to vam vrijeme preporučamo da skočite do Gearbesta i barem razgledate ponudu, jer će se nuditi sve i svašta.

1 Komentar

1 Komentar

  1. studeni 4, 2016 at 9:34 pm

    fantasticno

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh