Geekmaxi
Novosti

Skype za Windows Phone 8

Skype za Windows Phone 8
Skype za Windows Phone 8

Skype za Windows Phone 8

Iz Skypea su početkom mjeseca najavili da naporno rade na na Skypeu za Windows Phone 8. Baš kao novo i moderno iskustvo koje nudi Windows 8, tako će i Skype za Windows Phone nuditi svježinu te brz, moderan i lijep dizajn.

Uslijed korisnih povratnih informacija korisnika Windowsa 8 moglo se jasno i glasno zaključiti što korisnici žele i očekuju kada je u pitanju korisničko iskustvo komunikacije pomoću Skypea na Windows Phone 8.

Prema tome, prije par tjedana objavljena je pregledna verzija Skypea za Windows Phone 8. U ovoj verziji imate priliku u novom ruhu doživjeti sve osnovne funkcije koje Skype kao takav nudi te dodatno i sve ostalo kada su u pitanju nadogradnje, tj. nove mogućnosti kao što je People Hub te povezanost s Windows Live Messengerom.

Osim toga, pozive i obavijesti možete dobiti i kada aplikacija nije pokrenuta, tj. kada je zatvorena i u pozadini.

Skype još donosi sljedeće mogućnosti:

– Uz Skype za Windows Phone 8 uvijek ste dostupni i uvijek ste dio razgovora. Ostajete povezani i kada je aplikacija ugašena, tako da ste od svojih kontakata udaljeni jednim dodirom po zaslonu mobitela.
Jednostavnost korištenja. Ovo je najbolje što vam Skype i Windows Phone 8 mogu ponuditi. Čisto, jednostavno, lijepo i moderno sučelje uvijek će vas iznova iznenaditi.
– Vaši kontakti udaljeni jednim dodirom na zaslonu mobitela. Započnite razgovor izravno iz People Huba i budite u koraku s porukama koje vam pružaju žive pločice (Live Tiles).

Skype za Windows Phone 8

Izvor:  Skype blogs

1 Komentar

1 Komentar

  1. prosinac 9, 2012 at 7:31 pm

    jel moze pitanje

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh