Elephone

Super prilika: Elephone P8000, 3GB RAM-a , 4165mAh baterija, 4G LTE ispod 1000kn

Elephone P8000

Da, dobro ste pročitali naslov jer se doista trenutno može kupiti dual-sim mobitel Elephone P8000 koristeći kupon po akcijskoj cijeni. Inače ova Kineska tvrtka u posljednje vrijeme sve više i više modela izbacuje na tržište. Također moram priznati da su im uređaji sve bolji i bolji kao i ovaj model P8000 koji je realno gledajući jako dobar izbor u ovom cjenovnom rangu.

Trenutno je na akciji u Gearbest trgovini i ovdje ga možete kupiti. Dok kako na jednostavan način dobiti kupon za popust pri kupovini ovog mobitela to možete saznati ovdje.

Glavne karakteristike mobitela Elephone P8000 su 5.5 inča Full HD zaslon, 3GB RAM-a te 16GB unutarnje memorije koju možete nadograditi s microSD karticom maksimalnog kapaciteta 128GB. Osim toga ako volite fotkati onda će 13MP glavna kamera jako dobro poslužiti. Naravno podržava 3G, 4G LTE te sve ostale funkcije poput GPS-a.

Od ostalih podataka ali ne manje bitnih, baterija je također adut s obzirom da ima deklarirani kapacite 4165 mAh i istovremeno podržava brzo punjenje. Sve u svemu za ove pare se svakako isplati razmisliti o kupnji navedenog i svakako nemojte zaboraviti posjetiti gornje linkove za više informacija kako ostvariti popust.

gearbest

Tražili ste:

  • elephone p8000 forum (18)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh