Novosti

TomTop ponovno rasprodaje s cijenama nižim i do 50%

Ova vijest, čini se, ima namjeru postati redovan gost na našim stranicama. Trgovina TomTop pokrenula je, naime, novu akciju kojom rasprodaje šarenu paletu proizvoda.

Za one željne zdravog života, bez stresa i cigareta, pronašli smo pametnu narukvicu za ciglih 11,59 dolara. Ona kombinira funkcionalnost pedometra, monitora sna, monitora vježbe, a tu je i podsjetnik na količinu konzumiranih kalorija, tako da se uz njega ne možete udebljati sve i da hoćete.

3987387378

Za 63,99 dolara možete se naoružati s dronom Syma X5UW. Posjeduje kameru kojom snima HD video i predefinirane načine rada, kojima se prilagođava konfiguraciji terena ili željama i potrebama osobe za daljinskim upravljačem. Baterija od 500 mAh osigurat će oko 8 minuta autonomije, što je nekako u rangu i njegove konkurencije.

tomtop1

Ukoliko želite od svog LCD ekrana napraviti multimedijalni centar, to će vam oomgućiti V88 Smart TV Box. Ima četverojezgreni procesor, jedan GB radne memorije i 8 za pohranu, dok kao operativni sustav služi Android 5.1. Još bismo istaknuli kako podržava Kodi 16.1, a na vama je da otkrijete o čemu se radi.

>> Pogledaj ponudu proizvoda po sniženim cijenama

Ova posebna ponuda traje još nekoliko dana i količinski je ograničena, stoga povedite računa o tome i na vrijeme osigurajte eventualnu kupnju.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh