LG

U javnost procurile nove informacije o Windows Phone 7 platformi

Iako Microsoftov mobilni operacijski sustav Windows Phone 7 još nije do kraja implementiran, čini se da napreduje vrlo dobro. Video, koji se može pogledati na stranici http://news.softpedia.com/news/Windows-Phone-7-Boots-Up-Pretty-Fast-144438.shtml, pokazuje kako platforma podiže sustav u stanje rada za nešto više od pola minute, što je poprilično impresivno.

Za operacijski sustav se pretpostavlja da će izgledati mnogo bolje i modernije nego mali dio koji je prezentiran od strane Microsofta u veljači ove godine na Mobile World Congress tehnološkom kongresu. U video isječku jasno se vidi Windows Phone 7 platforma na LG prototipu koja podiže sustav u radno stanje poprilično brzo. Kada se u uzmu u obzir i posljednji izvještaji o platformi, koji pokazuju niz izmjena u korisničkom sučelju te neke radne optimizacije, video se može smatrati kao dobar dokaz Microsoftovog cilja da učini Windows Phone 7 platformu što primamljivijom korisnicima.

U svezi spomenutog video isječka pojavile su se izjave koje potvrđuju navedeno: „Kratki video isječak prikazuje LG Windows Phone 7 mobilni uređaj s novim, ali još nedovršenim mobilnim operacijskim sustavom, kako podiže sustav nakon micanja i zamjene baterije. Konzistentno kroz nekoliko testova, uređaj se podizao u radno stanje za impresivnih 30 sekundi. Ono što je zapanjujuće jest da onoga trenutka kada se sadržaj na ekranu pojavi, tada je uređaj spreman za nastavak korištenja, bez daljnjih inicijalizacija.“

Ostali uređaji na tržištu nisu u stanju ovako brzo reagirati kao prototip, što je, kako se vidi iz video isječka, dokazana činjenica. Za usporedbu, Nokia 5330 uređaj, s operacijskim sustavom Symbian, bio je dosta blizu vremena od 30 sekundi. Uređaju HTC Hero, s Android operacijskim sustavom, potrebno je za istu operaciju više od minute i pol. Kako se bliži izlazak Windows Phone 7 platforme na tržište, tako izlazi sve više informacija o izgledu i funkcionalnostima platforme. Čini se da su se predviđanja da će platforma biti najinovativniji proizvod 2010. godine, pokazala istinitima.


Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh