Geekmaxi
Novosti

Usporedba kamere: Oukitel U7 vs Bluboo Maya vs Homtom HT17 Pro

Fotoaparati su od svojih začetaka u 19. stoljeću prihvaćeni kao sjajan alat za pohranjivanje bitnih trenutaka u životu. Vremenom su evoluirali u smislu smanjenja gabarita a povećanja kvalitete, što ih je učinilo neizostavnim – u nekim slučajevima i ključnim – dijelom svakog pametnog telefona.

kamera1

Shodno tome, izbor odgovarajuće kamere u velikom broju slučajeva predstavlja imperativ prilikom kupnje novog telefona – obavezno će se povesti računa o broju megapiksela. No iako je njihov broj zaista važan, bitno je znati kako veliku ulogu u kvaliteti slike imaju i efekti, koji se razlikuju od uređaja do uređaja.

kamera2

Na priloženom videu i fotografijama izvršena je usporedba tri telefona istog cjenovnog razreda, s kamerama koje imaju isti broj piksela. Riječ je o aparatima Oukitel U7 Plus, Bluboo Maya i Homtom H17 Pro. Kao što ćete se uvjeriti, iako nominalno imaju iste kamere – 13 megapiksela – rezultat njihova rada je poprilično različit.

1 Komentar

1 Komentar

  1. rujan 5, 2016 at 8:35 pm

    Kako se vama čini Bluboo maya max? Da li je isplativo naručiti ga jer sam sutra to mislio učiniti? HD rezolucija mi se čini slabom za tu veličinu moba.

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh