Novosti

DOČEKALI SMO: Vivo službeno predstavio proziran smartphone?!

Foto: majordroid.com

Kineski proizvođač pametnih telefona, Vivo, danas se našao u centru pažnje jer se pojavio zanimljiv plakat na kojem se nalazi popularni Song Zhongji Obama, a koji u ruci drži proziran smartphone. Tko stoji iza plakata još uvijek nije poznato, baš kao i kada će izaći ovaj revolucionarni model…

Novi glasnogovornik kineske kompanije Vivo, Song Zhongji Obama, danas je objavljen na plakatu (koji možete vidjeti u nastavku članka), a koji u ruci drži potpuno proziran smartphone uređaj. Na plakatu se da pročitati da iza svega stoji kineski proizvođač pametnih telefona, Vivo, kao i brojka “7”, koja sugerira kako bi navedeni model mogao izaći iz navedene serije (X7 / X7 Plus).

vivo-proziran-smartphone-x7-plus

Ovaj revolucionarni smartphone jako je promoviran u najnovijem nastavku filma Captain America 3, gdje Tony Stark (Iron Man) drži u rukama vrlo sličan mobitel (glavna slika), također proizveden od strane već spomenute kompanije, koji nema klasičan izgled smartphonea, ali ima identične funkcije.

Na službenoj Facebook stranici tvrtke, baš kao i na službenoj stranici, nema nikakve riječi o ovome. Cijelu priču nije komentirao ni glavni lik sa spornog plakata, Song Zhongji Obama, inače vrlo popularna persona u Kini.

Datum izlaska i specifikacije ovog modela još uvijek nisu poznate javnosti, no svakako ćemo nastaviti pratiti cijelu priču, koju su prenijeli mnogi strani portali, uključujući i GSM Arenu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh