Novosti

Xiaomi, Vernee i ekipa na Flash Sale eventu – vrijeme brzo curi!

Gearbest je pripremio novu akciju: munjevitu flash prodaju top brandova, koju nudi u vrlo ograničenom vremenskom periodu.

Prodaja se dijeli u dvije etape: trenutnu akciju (On sale now) te onu koja nadolazi (Coming soon). Logično je da ćemo prvo zaviriti u ovu aktualnu vitrinu, jer se u njoj kriju zgodni uređaji kojima vrijeme neumitno ističe.

Xiaomi Mi Note 2

Xiaomi Redmi Note 4 odrezan je na 159,99 dolara, što je popust od kakvih petnaestak dolara u odnosu na redovnu cijenu. U njemu kuca osmojezgreni Snapdragon 625, a poguranac dobija od 3 GB radne memorije. Najbolji dio ovog uređaja je sjajni Full HD zaslon dijagonale 5,5 inča, a odmah uz njega je i izdašna baterija kapaciteta 4.100 mAh.

>> Pogledaj što donosi Flash Sale na Gearbestu <<

Još je jedan Xiaomi doživio lijepo sniženje: Mi Note 2 uređaj je s najviše police i inače ga cijene na 609,99 dolara. Impresivan niz karakteristika počinjemo sa Snapdragonom 821. Prate ga 6 GB radne i 128 GB interne memorije, dok je zaslon 3D (dakle u potpunosti zakrivljen) i dijagonale je 5,7 inča. Kamera ima moćni senzor od 22,5 megapiksela, a baterija podržava Quick Charge 3. Ovaj telefon košta 519,99 dolara i baš njega želimo u svom džepu.

Vernee Apollo i pripadajuće VR naočale

Vernee Apollo redovno košta 300 dolara, no cijena je skršena na puno prihvatljivijih 229,99 dolara. Jaku konfiguraciju predvodi Mediatekov Helio X25 uz 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Kamere su razlučivosti 21 MP stražnja, odnosno 8 MP prednja. Zaslon dijagonale 5,5 inča je u 2K rezoluciji (2.560×1.440 p) i odlično će se slagati s kakvim VR naočalama. Oh wait, njih zapravo dobijete gratis uz ovaj telefon.

>> Pogledaj što donosi Flash Sale na Gearbestu <<

Ovo nipošto nije jedino što se ondje nudi, dapače. Neki proizvodi nisu još ni u ponudi, nego njihovo vrijeme tek dolazi. Koji su to morat ćete otkriti sami, mi samo napominjemo kako osim smartfona ondje ima i laptopa, tableta i masa pripadajuće periferije.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh