Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Novosti

Yahoo pustio u prodaju Android mobitel u Japanu

Yahoo je na japansko tržište plasirao vlastiti Android pametni telefon pod okriljem trećeg najvećeg mobilnog operatera u Japanu, SoftBank-a. Iako je Google najveći konkurent Yahooa u području Internet tražilica, to ih ne sprečava da izdaju mobitel sa Googleovim OS-om.

Mobilni operater SoftBank najveći je dioničar Yahooa u Japanu. Proizvođač Yahoo mobitela je Sharp tako da će čitavi model biti temeljen na postojećem Sharp modelu i specifikacije su uglavnom poznate – 4-inčni LCD zaslon u qHD rezoluciji, Android 2.3, kamera od 8 megapiksela sa CMOS senzorom, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, microSDHC utor, a ugrađen je i TV tuner.

Uređaj dolazi sa nekoliko unaprijed instaliranih aplikacija, primjerice Yahoo Japan Home, Yahoo Japan Auctions, Yahoo Luco, i dr.

Očekuje se da će Yahoo Phone u Japanu u prodaju krenuti krajem sljedećeg mjeseca.


Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Novosti

Funkcionira slično kao i drugi bankarski trojanci, a najveća razlika je u tome što cilja više aplikacija od svih svojih prethodnika.

Aplikacije

Nakon sedmogodišnje pauze, ovo je čak drugi Crash Bandicoot najavljen ove godine.

Aplikacije

Stručnjaci su otkrili da kineski hakeri koriste četiri alata za prikupljanje podataka s Android mobitela, a u pitanju su SilkBean, DoubleAgent, CarbonSteal i GoldenEagle.

Oglašavanje