OnePlus

Kuponi za flagshipe: OnePlus 5 i Xiaomi Mi6 cijenom jure nizbrdo

Na Gearbestu se otvorila akcija Battle of the Brands, gdje su ponuđeni neki iznimni pametni telefoni po akcijskim cijenama. Pritom ističemo OnePlus 5 (obje varijante, 64 i 128 GB ROM) te Xiaomi Mi6, koji su s odgovarajućim kuponima kudikamo jeftiniji no inače.

OnePlus 5 izvanredan je telefon: njegov Full HD zaslon dijagonale je 5,5 inča i zaštićen s Gorilla Glass 5. Ova je kompanija od samoga početka u svoje proizvode ugrađivala SoC s najviše police, pa je to učinila i sada: Qualcomm Snapdragon 835 melje sve pred sobom, pri čemu mu zdušno pomaže i 6 odnosno 8 GB radne memorije.

Mada dizajnom liči na iPhone 7, to zapravo nikome ne smeta: teško je danas napraviti smartfon bez optužbi da liči na nekoga ili na nešto. Primjerice, pozicija stražnje kamere na istom je mjestu, a u slučaju OnePlus 5 radi se o dvostrukom senzoru od 20 MP odnosno 16 MP. Niti ljubitelji selfieja nisu zakinuti, dapače: prednji senzor ima 16 MP i pružit će vrhunske rezultate.

Slabija konfiguracija (6+64 GB) košta 499,99 dolara, ali kuponom PlusKH4G to pada na 444,99 dolara. Imajte na umu kako kupon vrijedi samo za 30 primjeraka.

Jača konfiguracija (8+128 GB) košta 589,99 dolara. Kupon nePlus4G pojeftinit će ga na 549,99 dolara, a raspoloživa količina je ista kao i za prethodni primjerak.

Kao što smo rekli, još je jedan flagship, Xiaomi Mi 6, na kuponskom je popustu. Temelji se na super-snažnom Qualcommovu Snapdragonu 835, a osim spomenutog čipseta ima i 6 GB radne memorije te 64 GB interne, što će zacijelo zadovoljiti i najizbirljivije među vama.

Cijena ove konfiguracije trenutno je 429,99 dolara, što se kuponom Mi64GDF spušta na 371,99 dolara. Istaknuta cifra je prava xiaomijevska i nudi odličan odnos cijene i kvalitete – takav skup komponenti za taj novac nećete naći kod drugih proizvođača.

>> Pogledaj akcijsku ponudu za ove flagshipe

Akcija je počela danas u 13:00 sati i, vidjet ćete čim otvorite ponudu, ograničena je količinom i vremenom, no kako stvari trenutno stoje, puno prije će nestati raspoloživih primjeraka nego vremena.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh