OnePlus

OnePlus 7 ostao bez zuba i rubova ekrana

Ako je vjerovati fotografiji koja se danas pojavila na internetu, OnePlus 7 doživjet će lijep dizajnerski iskorak: ostat će bez onog ružnog zuba odnosno nešto malo manje ružne kapljice na vrhu ekrana.

Fotografija koja je priložena pokazuje navodni OnePlus 7 smješten u kalupu, vjerojatno u samoj tvornici gdje se radi prototip. Do njega je, vjerojatno usporedbe radi, OnePlus 6T. Ne vidi se donja polovica, što bi do kraja otkrilo kakav će biti ekran – je li se ona brada stanjila ili je i ona potpuno nestala?

Budući da je zub sasvim nestao, postoje tri opcije za smještaj selfie kamere. Može biti skrivena u kliznom mehanizmu po uzoru na Xiaomi Mi Mix 3, može biti napravljena po pop-up principu kakav ima Vivo Nex, ili su dizajneri otišli još jedan korak naprijed, pa na leđa telefona dodali sekundarni ekran po uzoru na Nubiu X.

Iako se izlazak na tržište očekuje tek u petom ili šestom mjesecu i dizajn se još stigne dodatno kalibrirati, očekuje se da OnePlus 7 dobije bežično punjenje, dok se Snapdragon 855 podrazumijeva. Tradicija isto tako nalaže da bude nešto skuplji u odnosu na prethodnika. Ne puno, 20 ili 30 dolara, ali svejedno skuplji.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh