OnePlus

OnePlus Concept One trebao bi biti predstavljen na CES-u 2020.

Foto: Android Headlines/ OnePlus

Prošli tjedan iz OnePlus-a izjavili su kako će na CES-u 2020. godine predstaviti nešto novo. CES je godišnji sajam kojeg organizira Consumer Technology Association, a održava se tijekom siječnja u Las Vegasu. Nije bilo poznato na što su iz OnePlus-a mislili kad su najavili predstavljanje nečeg novog, no izgleda kako se smiješi predstavljanje novog OnePlus Concept One mobitela.

Tvrtka je konačno potvrdila ova nagađanja na Twitteru, a predstavljanje novog mobitela trebalo bi se dogoditi između 7. i 10. siječnja, tijekom CES-a 2020. u Las Vegasu.

OnePlus Concept One postat će prvi “konceptni pametni telefon” ove tvrtke. Izvršni direktor tvrtke izjavio je kako će ovo biti futuristički uređaj, ali nije otkrio nikakve posebne detalje.

S obzirom na to da će ovaj uređaj nositi ime “One Plus Concept One“, za očekivati je da će se njegov dizajn znatno razlikovati od postojećih OnePlus pametnih telefona.

Iako se isprva činilo da će OnePlus u 2020. prvo predstaviti OnePlus 8 seriju, to se vrlo vjerojatno ipak neće dogoditi. Sad kad je potvrđena najava OnePlus Concept One mobitela, izgleda da će drugu seriju tvrtka objaviti u neko drugo vrijeme, moguće u svibnju.

OnePlus 8, OnePlus 8 Lite i OnePlus 8 Pro bi trebali stići sredinom 2020. godine.

U ovom trenutku još nije jasno planira li OnePlus staviti u prodaju ovaj konceptni pametni telefon ili je ovo samo demonstracija neke nove tehnologije.

Ako se ipak nađe u prodaji, očekujte da će biti skuplji od ostalih OnePlus mobitela. U svakom slučaju, bit će zanimljivo vidjeti što OnePlus ima za ponuditi.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh