Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Oukitel

C18 Pro Makro kamera daje kvalitetne fotografije pune detalja

Pisali smo o nadolazećem C18 Pro modelu smartphone uređaja kompanije OUKITEL, i stavili naglasak na kvalitetu Makro kamere. C18 Pro Makro kamera je AS u rukavu kojeg ima ovaj model. Točnije da napišemo, i marketing odjel kompanije dao je naglasak na kvalitetu kamere, i točnost specifikacija uređaja s onim što je i napisano. Kampanju za novi model OUKITEL C18 Pro je napravio pod sloganom „Divide True & False“.

C18 Pro Makro kamera dolazi sa stvarnim specifikacijama, bez softverskog “ulješavanja”. OUKITEL proziva pritom direktno konkurenciju koja se služi jeftinim trikovima i prodaju slabiji hardver od onog navedenog na službenim stranicama, originalnim pakiranjima isl…

Kako se bliži datum službenog puštanja u prodaju spomenutog modela, internetom već kruže neke recenzije, ili bolje kazati usporedbe, radi provjere točnosti navoda OUKITEL-a. Izgleda da stvari idu u korist novog modela, pa da vidimo rezultate sa terena. OUKITEL C18 Pro dolazi 20. travnja, i još jednom napominjemo da se pribilježite za taj datum.

OUKITEL C18 Pro Makro kamera je glavni adut novog modela, i praznina koju žele popuniti na tržištu.

Makro kamera C18 Pro vs CC9 Pro

Rezultate usporedbe OUKITEL C18 Pro s konkurentnim Xiaomi CC9 Pro modelom možete vidjeti u kratkom videu koji donosimo u nastavku.

Kao nastavak na naše prethodno pisanje, najavu OUKITEL C18 Pro, i usporedbu sa CC9 Pro modelom, donosimo fotografiju koja najbolje može da pokaže detalje dvije Makro kamere.

Usporedba je najbolji način da se vidi razlučivost, i realan prikaz detalja na tiskanoj papirnatoj novčanici.

OUKITEL C18 Pro makro kamera kvaliteta fotografije
OUKITEL C18 Pro vs XIAOMI CC Pro

Sa lijeve strane vidi se fotografija urađena koristeći C18 Pro Makro kameru. Sa desne strane je fotografija nastala uz pomoć Makro kamere na XIAOMI CC9 Pro modelu.

Obje kamere imaju 2MP, s tim da se razlika u kvaliteti jasno može uočiti. Kako navode iz kompanije OUKITEL, njihov nadolazeći model koristi stvarne specifikacije. Dobit ćete što ste i platili. Nećete kupiti smartphone koji je softverski „nabildan“ da bi sakrili stvarne specifikacije. U praksi se takvi potezi lako razotkriju, što pokazuje i primjer s gornje fotografije. C18 Pro Makro kamera daje daleko bolje rezultate i kvalitetniju fotografiju.

OUKITEL poziva sve postojeće, i nove korisnike, da isprobaju novi C18 Pro i uživaju u istinski dobrim i kvalitetnim fotografijama i video zapisima. OUKITEL novi model dolazi opremljen sa 16MP glavnom kamerom + 8MP kamerom širokog kuta (120°). Tu je i 5MP makro kamera kao i 2MP kamera za dubinu.

Novi OUKITEL model stiže za par dana

Za više detalja o tehnologiji koju donosi C18 Pro Makro kamera, i specifikacijama tog uređaja posjetite službene OUKITEL stranice.

Za kraj da napišemo, slogan „Divide True & Fake“ vjerojatno donosi jedan od boljih pametnih telefona nižeg cjenovnog ranga. Prijavite se na Giveway i tko zna, možda osvojite jedan primjerak. Ako i ne osvojite, po cijeni od tek $149 možete sebi kupiti jedan jako kvalitetan smartphone s mnoštvom opcija i kvalitetnim hardverskim specifikacijama.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Oukitel

Krenula je prodaja najnovijeg OUKITEL C18 Pro modela, i već s početkom prodaje svi zainteresirani mogu sebi kupiti odličan smartphone po cijeni od $99....

Oukitel

OUKITEL je kompanija koja gleda na duge staze. Svako malo svoje korisnike obraduju novim modelima, koji dobro pariraju konkurenciji. Osim postojećih korisnika, OUKITEL svakom...

Oglašavanje