Oukitel

DOBAR DEAL: Oukitel srezao cijenu za modele s baterijama od 10.000 mAh

Kad bi se birao najiritantniji zvuk na svijetu, vjerujem da bi ono neugodno pištanje za praznu bateriju bilo pri samome vrhu liste. Od samih početaka pametnih telefona, pokušava se doskočiti problemu kako im produžiti autonomiju. Ta mini računala jednostavno imaju previše složene komponente da bi bila štedljiva, pa proizvođači pumpaju kapacitet baterijama da bi se što duže preživjelo bez utičnice.

Oukitel je jedan od proizvođača koji je cijelu jednu liniju svojih mobitela posvetio baš velikoj autonomiji. Upravo su tri takva modela na sniženju za Crni petak i to za masnih 30%, pa idemo vidjeti o čemu se točno radi.

Prvi na tapeti je Oukitel WP2, uređaj o kojem dosta pišemo pod zadnje. Ne samo da se ističe golemom baterijom od 10.000 mAh, nego je i otporan na udarce, vodu i prašinu (IP68). Dijagonala ekrana je 6 inča preko kojeg se nalazi Gorilla Glass, a uz čipset MT6750T dolazi još 4 GB radne i 64 GB interne memorij, a tu je i podrška za NFC i Face ID. Redovno košta $249,99, ali sad je cijena smanjena na 209,99 dolara. Pogledaj ga na ovome linku za više detalja.

Drugi je Oukitel K10, mobitel kojeg smo imali na recenziji i koji me je oduševio karakteristikama. Baterija od 11.000 mAh je tijekom testiranja uporno odbijala krepati, još uvijek je to mobitel koji je kod nas najduže izdržao na testiranju. Tu pomaže i jako štedljivi (ali vrlo sposobni!) Helio P23, a usput čestitam na optimizaciji softvera, jer K10 ima Full HD zaslon od 6 inča, uz kojeg je svejedno izdržao gotovo cijeli tjedan bez utičnice. Također podržava NFC i Face ID, a tijekom akcije košta 239,99 dolara (pogledaj ga ovdje). To je baš super mobitel, po meni najbolji Oukitel kojeg sam testirao.

Zadnji na listi je ujedno i najjeftiniji: ako nemaš novaca za ove gorostase koje sam spomenuo red-dva prije, Oukitel K7 Power kaže da ni ne moraš imati pun džep za veliku bateriju. Ekstremna baterija od 10.000 mAh bez problema će napajati konfiguraciju predvođenju Mediatekom MT6750T, uz kojeg performanse podržava 2 GB radne i 16 GB interne memorije. Košta 109,99 dolara (evo ga ovdje), što je uvjerljivo najniža cijena na tržištu za ovakav tip mobitela.

S gore nabrojanim mobitelima nestanak struje bit će zadnja stvar o kojoj ćete se sekirati. Ima Oukitel i drugih mobitela u ponudi za Crni petak – vidi ih na ovoj listi – tako da ne morate biti ograničeni isključivo veličinom baterije.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh