Oukitel

Evo 9 dobrih razloga zašto kupiti Oukitel U25 Pro!

Posljednji mobitel kojeg je Oukitel lansirao iz svojih pogona, srednjestrujaški U25 Pro, odlikuje se kvalitetom, dizajnom i performansama, a sve je popraćeno izvanredno konkurentnom cijenom. Opisati ga u jednoj rečenici nije jednostavno, zato evo točno devet aduta koji ga čine odličnom prilikom za kupnju.

Ekran. U25 Pro ima LG-jev 5,5-inčni LCD IPS panel u Full HD rezoluciji (1.920×1.080 točaka). Ne samo da se odlikuje odličnim prikazom, nego i zaštitom: preko njega je položen Asahi Glass, zbog čega je puno otporniji na fizička oštećenja.

Dizajn i boje. U25 Pro spoj je klasičnog i modernog, sve odjeveno u privlačan set boja (predlažem tzv. Twilight nijansu), što je idealan izbor većini korisnika.

Memorija. Velik broj otvorenih aplikacija zadnje je o čemu ćete se brinuti, jer 4 GB radne memorije s lakoćom izlazi na kraj sa svime što radite. Isto tako, velik broj programa, videa ili fotografija bez problema će stati na prostranih 64 GB skladišnog prostora, što se dodatno može proširiti karticom kapaciteta do 128 GB.

Baterija. Kapacitet od 3.200 mAh podešen je za optimalnu potrošnju, zbog čega će potrajati cijeli dan.

Kamere. Kao i svaki mobitel koji drži do sebe, i Oukitel U25 Pro ima dvostruku postavu na svojim leđima. Primarni senzor je Sony IMX135, kojem sekundira senzor od 5 MP. Oukitel se pobrinuo da fotografsko iskustvo bude na visokoj razini, unatoč kompetitivnoj cijeni (pogledaj ponudu ovdje).

Procesor. U ovaj je mobitel ugrađen osmojezgreni procesor MT6750T, radnog takta od 1,5 GHz, čiji je zadatak osigurati nesmetan i fluidan rad.

Senzor otključavanja telefona. Vodeći računa i o sigurnosnom aspektu, ugrađen je brz i pouzdan senzor za otključavanje, kako vašem uređaju ne bi mogao pristupiti nitko osim vas samih.

Operativni sustav. Kao što je to običaj, Oukitel u svoje uređaje stavlja samo najnovije operativne sustave. U25 Pro nije nikakva iznimka, stoga je dobio brz, stabilan i pouzdan OS.

Pristupačna cijena. Oukitel U25 Pro trenutno košta samo 99,99 dolara, što je uvjerljivo najpovoljnija ponuda među mobitelima ovakvih (4+64 GB) karakteristika.

Kao što se već pisalo na ovoj stranici, U25 Pro tek je stigao u prodaju za Božić, a do 10.1. zadržat će spomenutu cijenu. Nakon toga će porasti na $119,99 što je i dalje vrlo pristupačno, ali zašto ne iskoristiti dobru priliku kad je već tu?

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh