Oukitel

Izgleda baš kao iPhone XS – Oukitel C13 Pro i dalje na Flash akciji

Otkad je Apple krenuo s linijom mobitela sa zubom na vrhu ekrana, pojavila se karavana proizvođača koji su brže-bolje pohitali kopirati taj dizajn. Taj su zub dobili svi, bilo da je riječ o jeftinom mobitelu ili brutalnom flagshipu. Jedan od isplativijih modela takvoga dizajna je Oukitel C13 Pro, koji se ugledao na iPhone XS uz, jasno, daleko nižu cijenu.

Njegov je displej dijagonale 6,18 inča (odnos stranica 19:9) s jasno izraženim urezom na vrhu. Rubovi su srezani na minimum, što je napokon zahvatilo i ovako pristupačne uređaje. S ovako velikim ekranom, igranje i gledanje videa bit će prava uživancija. Straga je, zanimljivo za ovako jeftin telefon, prekriven 2,5D zakrivljenim staklom. Kako to točno izgleda pogledajte na niže priloženom videu.

Pokreće ga Mediatek MT6739, kojeg prati 2 GB radne memorije. Interni skladišni prostor ima 16 GB, što se može dodatno proširiti memorijskom karticom. Oukitel C13 Pro među prvim je budget smartfonima na tržištu koje pokreće Android 9 Pie, novi Googleov OS donosi brojna poboljšanja u odnosu na Android 8, a s C13 Pro imat ćete puni doživljaj ovog sustava i za vrlo male novce. Fotografski segment predstavlja dvostruka kamera na njegovim leđima (8+2 MP), dok je sprijeda senzor s 5 MP.

Pogledaj ponudu za ovaj super-isplativi smartfon

Oukitel C13 Pro trenutno je u pretprodaji za samo 74,99 dolara, što je nestvarno niska cijena. Uz uključene troškove uvoza (PDV, konkretno), cifra je samo 600 kn. Jeftino.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh