Oukitel

JEFTINO: Oukitel C13 Pro košta samo $74,99!

Već smo spominjali nekoliko novih modela koje je Oukitel predstavio na MWC-u, među kojima je i C13 Pro. Ovaj je model izazvao najviše interesa na Oukitelovom paviljonu: nalik je na iPhone sa zubom na vrhu, ima dobre specifikacije i vrlo pristupačnu cijenu. Budući da od danas počinje pretprodaja na Aliexpressu, evo još par detalja o njemu.

Prije svega treba istaknuti cijenu: u pretprodaji košta samo 74,99 dolara (to je cca. 480 kn), pri čemu možete birati dvije boje, crnu i zlatnu. Veliki ekran se rastegnuo na čak 6,18 inča, zbog čega ćete uživati u multimedijalnim sadržajima. Pokreće ga Mediatek MT6739, kojeg prati 2 GB radne memorije. Interni skladišni prostor ima 16 GB, što se može dodatno proširiti memorijskom karticom.

>> Pogledaj ponudu za ovaj ultra-jeftini mobitel s Android 9 Pie

Oukitel C13 Pro među prvim je budget smartfonima na tržištu koje pokreće Android 9 Pie, zbog čega ga najtoplije preporučam. Novi Googleov OS donosi brojna poboljšanja u odnosu na (već odlični) Android 8, a s C13 Pro imat ćete puni doživljaj ovog sustava i za vrlo male novce. Fotografski segment predstavlja dvostruka kamera na njegovim leđima (8+2 MP), dok je sprijeda senzor s 5 MP. Za sigurnost je zadužen senzor otiska prsta, kao i skeniranje lica vlasnika. Više detalja saznajte na službenoj stranici proizvođača, a ako ste zainteresirani za kupnju, evo linka na Aliexpress.

Kao što sam rekao, košta 480 kn ili 74,99 dolara, što je podložno naplati PDV-a, budući da mobitel stiže izvan EU. Čak i s ovim “podebljanjem” od nekih 120 kn, C13 Pro predstavlja odličan izbor među jeftinim mobitelima.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh