Oukitel

K7 je novi opaki igrač iz Oukitela, oboružat će vas dizajnom i 10.000mAh baterijom

Iz Oukitela stiže novo iznenađenje – premoćan Oukitel K7, pametni telefon ekstravagantnog dizajna i goleme 10.000mAh baterije.

Već otprije poznata nam je Oukitelova K serija mobitela, osobito još uvijek vrlo aktualni model Oukitel K10. Taj smo recenzirali još u veljači pa saznajte od nas o kakvom je uređaju riječ.

Što se tiče novog K7, zasad je poznato tek nekoliko informacija. Oukitel je objavio slike, kao i uvodni video koji možete pogledati na dnu članka. O dizajnu se može reći ponešto, a primijetit ćete kako je Oukitel izbalansirao crno kućište s pozlaćenim metalnim okvirom. Poleđina ovog mobitela osobito je naglašena presvlakom od crne kože i pomno isplaniranim dizajnom senzorske ploče na kojemu su istaknuta dva senzora kamere.

K7 izgleda kao opaki igrač, a ono što se zna o hardveru upućuje da bi i specifikacije mogle biti opake.

Poznato je da će K7 imati 6-inčni zaslon s FHD rezolucijom u 2160*1080 točaka, 4 GB radne memorije, 64 GB ROM-a i bateriju s kapacitetom od 10.000mAh koja ima autonomiju i do 7 dana. Također, ima dualnu konfiguraciju stražnje kamere i senzor otiska prsta.

Oukitel će ovim mobitelom pucati na vrh srednjega ranga, a sve ovo zvuči i izgleda vrlo zanimljivo. Moćno i sofisticirano kućište s dizajnom koji je istjeran do kraja i, kako ćete sami vidjeti u videu, izgleda uspješno. Pod njim se krije jaka baterija kakvu smo navikli vidjeti od Oukitela te solidan memorijski kapacitet, a u njega je umetnut velik zaslon opake rezolucije.

Sve u svemu opako, a nadamo se da će nas u takvom dojmu ostaviti i cijena! Šuška se da bi se K7 mogao pojaviti u trgovinama još ovog mjeseca, stoga ga svakako imajte na umu ako kupujete novi mobitel.

>> Oukitel službene stranice

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh