Oukitel

KAKAV DEAL! Gradijentna boja i 4+64 GB za samo $99!

Kad su u pitanju pametni telefoni, dvije najuočljivije stvari ove godine bili su zub na vrhu ekrana (tzv. “notch”) i gradijentna boja. Baš je ovo posljednje privlačilo najviše pogleda, što je trend kojeg je postavio Huawei s modelom P20 Pro.

Jedan od mobitela koji se također može pohvaliti takvim prelijevanjem nijansi je Oukitel U25 Pro, nadolazeći superpovoljni smartfon, čija će se zadnja maska presijavati iz ljubičaste u plavu, a onda i u crnu boju. Oukitel, inače, nije novak po ovom pitanju, jer su već predstavili (izvrsni!) model U23, koji se, osim gradijentnim nijansama, može pohvaliti i zamamnim performansama.

A što će U25 Pro imati? Prije svega, njegov LCD zaslon će biti u Full HD rezoluciji (1.920×1.080 p) i zaštićen Asahi Dragontrail staklom. Pokretat će ga osmojezgreni procesor, dok će se memorija moći birati: U25 Pro imat će 4 GB radne i 64 GB interne, dok u ponudu stiže i jeftiniji model, Oukitel U25. On će imati 3 GB radne memorije i 32 GB internog kapaciteta.

U25 Pro stiže za koji dan, što je razlog za sačekati s kupnjom: ovako jaka hardverska postava – govorim za U25 Pro – koštat će samo 99,99 dolara, što je suludo mala cifra. Ako malo potražite po trgovinama, mobiteli s takvom zalihom memorije koštaju oho-ho više. U međuvremenu, ovdje pogledajte što nudi Oukitel U23, koji je tek stigao na tržište. I on ima itekako što za ponuditi.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh