Oukitel

Kakva bagatela: Oukitel C12 Pro 3G koštat će manje od 450 kuna!

Pred tri mjeseca, kompanija Oukitel predstavila je model C12 Pro, koji je izazvao popriličnu pozornost. Dao je, naime, jako lijepe karakteristike za zbilja nisku cijenu od 580 kuna (pogledaj ga ovdje), što se nije nimalo svidjelo njihovoj konkurenciji. Sad kažu kako mogu još jeftinije ponuditi dobar mobitel, pa će taj isti C12 Pro ponuditi i u 3G varijanti.

Dizajnom će, dakle, biti isti, specifikacije će ostati gotovo pa iste, ali će cijena biti još manja. Oukitel kaže kako C12 Pro 3G stiže u trgovine sljedeći tjedan, a potencijalnim kupcima će se svidjeti podatak kako neće morati dugo čekati na njega – isporuke kreću odmah po obavljenoj kupovini.

Velika dijagonala ekrana od 6,18 inča stjerala je rubove do samoga kraja. Zadnja maska je od čvrste uglačane plastike, a pretpostavljam kako će se moći birati u nekoliko boja kao i 4G varijanta. Pokretačka snaga bit će Mediatek MTK6580, pri čemu će imati podršku u 2 GB radne i 16 GB interne memorije. Tu je i Android 8.1 Oreo, a zanimljivo, na leđima će biti dvostruka kamera sa senzorima od 8 i 2 megapiksela – neuobičajena pojava za ovako jeftin mobitel. Što se sigurnosti tiče, računajte na senzor otiska prsta i skeniranje lica vlasnika, a sve nabrojano Oukitel cijeni na samo 448 kuna ili 69,99 dolara. Za više informacija posjetite službenu stranicu proizvođača, a pratite i nas, jer ćemo svakako pratiti aktualnosti vezane za ovaj smartfon.

Tražili ste:

  • oukitel c12 pro iskustva (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh