Oukitel

MWC report: pogledajte koje je mobitele predstavio Oukitel

Na Mobile World Congressu (MWC), koji se upravo održava u Barceloni, pojavili su se svi koji iole znače u svijetu mobilnih uređaja. Prilika se koristi za predstavljanje novih modela i tehnologija, a kao jedan od redovnih izlagača tu je i Oukitel. Baš je ondje predstavljeno nekoliko novih uređaja, koji nas očekuju u trgovinama tijekom sljedećih par mjeseci. Među njima su dva modela iz serije “K”, koja se odlikuje velikom baterijom i autonomijom te dva modela iz budget segmenta, koji se čine kako će dati priličan “bang for a buck”.

Mobiteli s velikom autonomijom

Imali smo na recenziji nekoliko uređaja iz serije “K” (moj osobni favorit je K10), pa je tako na MWC-u premijeru ugledao Oukitel K9. Odlikuje ga golemi, Full HD+ 7,12-inčni ekran s usjekom za kameru na vrhu te velika baterija od 6.000 mAh. Ona je, naravno, popraćena podrškom za brzo punjenje. Zadnja maska je sjajna i prelijeva se pod svjetlošću, ali nisam siguran u materijal izrade. K9 na tržište stiže u petom mjesecu, gledat ću ugrabiti ga za recenziju.

Isti princip ekrana s usjekom ima i Oukitel K12, čiji je IPS Full HD+ ekran dijagonale također pozamašnih 6,3 inča. Kao i svi premium modeli s jakom baterijom, i ovaj će na leđima imati pravu kožu. Baterija je ogromna, jer kako drugačije nazvati kapacitet od 10.000 mAh? Iz kompanije obećavaju kako se taj monstrum može napuniti za manje od dva sata!

Budget mobiteli

Spomenuta serija jest pristupačna, ali se ne može nazvati jeftinom. U tom segmentu Oukitel također ima što za reći, jer je predstavio C13 Pro i C15 Pro. Prvi od dvojca, Oukitel C13 Pro, u prodaju stiže već sljedeći tjedan. Ima zaslon od 6,18 inča, procesor je MT6739 i prati ga 2 GB RAM-a i 16 GB ROM-a. Na leđima će imati dvostruku kameru, bateriju kapaciteta 3.000 mAh i Android 9 Pie.

Drugi jeftini mobitel, C15 Pro, ima ekran dijagonale 6,1 inča, a pokretat će ga MT6761 na 2 GHz radnoga takta. Memorija mu je također u kombinaciji 2+16 GB, ali ima veću bateriju od 3.200 mAh. Tu su i dvostruka zadnja kamera te Android 9 Pie, čime se zaokružuje nadolazeća ponuda budget uređaja iz ove kompanije. Za više info skočite na službnu stranicu proizvođača, ili pričekajte novosti koje ćemo sigurno objaviti, čim saznamo nešto više.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh