Oukitel

Oukitel A29 – 2 u 1: sat i telefon po povoljnoj cijeni

Oukitel je osim po pametnim telefonima, poznat i po seriji pametnih satova. Nedavno su predstavili novi model Oukitel A29 koji će zasigurno pokupiti simpatije ljubitelja pametnih satova ili nadobudnih trkača.

Oukitel A29 nije samo sat, već može poslužiti i kao mobilni telefon. Naime, podržava 2G mrežu što je dovoljno za glasovnu komunikaciju. Usto, bez problema prima i šalje poruke, tako da komunikacija ni u jednom trenutku nije upitna. Njegova kompatibilnost popularnim operativnim sustavima Android i iOS omogućuje instalaciju brojnih aplikacija, poput primjerice, minijaturnog browsera, mjerača otkucaja srca, pedometra, aplikacije za pronalazak izgubljenog uređaja i još mnogo toga.

Svim sadržajima i aplikacijama upravlja se preko 1.22-inčnog dodirnika. Za ispravan mehanički rad ovog sata brine se procesor MTK2502, smješten u vodonepropusno kućište Oukitelovog pametnog ručnog nakita. Baterija od 320 mAh omogućuje solidno trajanje rada, a ukoliko ni to nije dovoljno, uz sat dobivate i punjač.

Iako nema kameru, pomoću Oukitel A29 možete kontrolirati kameru svoga mobitela i upravljati svim njenim postavkama kao da držite mobitel u ruci.

Ovaj elegantan, minijaturni mješanac pametnog telefona i sata može se pronaći u kineskim trgovinama Gearbest i Everbuying po cijeni od 69.99 američkih dolara, što je, s obzirom na karakteristike, i više nego isplativo.

Oukitel A29

Specifikacije:

Model: Oukitel A29
Sim kartica: Single SIM, Micro SIM
OS: Kompatibilan za Android i iOS
CPU: MTK2502
RAM: 64 MB
ROM: 128 MB
Proširiva memorija: Ne
Povezivost: Bluetooth 4.0
  – 2G: GSM850/900/1800/1900MHz
Zaslon: 1.22“, IPS, 240×240 piksela
Baterija: 320 mAh
Sadržaj paketa: Oukitel A29, baterija, punjač, uputstvo na engleskom
Cijena: 69.99 USD

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh