Oukitel

Sjajni Oukiteli na božićnoj rasprodaji

U mjesecu velikih blagdanskih popusta i rasprodaja, internetska trgovina Everbuying omogućila je svojim akcijama da poklonite idealan poklon sebi ili svojim bližnjima ovog Božića. Ovog puta su na velikoj božićnoj rasprodaji Oukitelovi modeli pametnih telefona i satova.

Oukitel K6000

Oukitelova najjača uzdanica u sektoru pametnih telefona može se pohvaliti odličnom povezivošću u svim mrežama. Pokreće ga četverojezgreni MTK6735 procesor, a za softver se brine OS Android 5.1. RAM je kapaciteta 2 GB, dok je ROM na solidnih 16 GB koji se mogu višestruko povećati.

Osim toga ovaj mobitel ima 2.5D zakrivljeni ekran veličine 5.5 inča rezolucije HD 720 na kojemu možete pregledavati sve, pa i fotografije nimljene nekom od kamera razlučivosti 5 ili 13 MP.

Ono što ovaj mobitel izdvaja od drugih je njegova snažna baterija od 6000 mAh. Uz to, ovaj uređaj, zahvaljujući tehnologiji reverzibilnog punjenja, sam može puniti do 6 drugih gadgeta.

Cijena ovog uređaja na božićnoj rasprodaji jest 119.99 američkih dolara, s prijevozom.

Oukitel K6000
Oukitel K4000

K4000 je nešto manja i jeftinija verzija modela K6000. Karakteristike kojima se ovaj mobitel razlikuje od prethdno navedenog modela su manji zaslon (5 inča) otporan na udarce i ogrebotine, manji kapacitet baterije (4000 mAh) i nemogućnost punjenja drugih uređaja.

Ove razlike se odražavaju i u cijeni pa ćete za ovaj uređaj izdvojiti, zajedno s prijevozom, 109.99 dolara.

Oukitel K4000
Oukitel A29

Oukitel je prisutan i na tržištu pametnih satova, a njegov model A29 svojim karakteristikama spada među bolje u tom segmentu.

A29 podržava 2G mrežu što je dovoljno za glasovnu komunikaciju. Usto, bez problema prima i šalje poruke, tako da komunikacija ni u jednom trenutku nije upitna. Njegova kompatibilnost s popularnim operativnim sustavima Android i iOS omogućuje instalaciju brojnih aplikacija, poput primjerice, minijaturnog browsera, mjerača otkucaja srca, pedometra, aplikacije za pronalazak izgubljenog uređaja, kojima se upravlja preko 1.22-inčnog dodirnika.

Za ispravan rad ovog sata brine se procesor MTK2502, smješten u vodonepropusno kućište, a baterija od 320 mAh omogućuje solidno trajanje rada.
Cijena ovog uređaja na božićnoj rasprodaji je 59.99 dolara, što uključuje i prijevoz.

Oukitel A29
Božićna rasprodaja na Everbuyingu traje do kraja godine. No, požurite s blagdanskom kupovinom jer su količine ovih gadgeta ograničene.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh