Oukitel

Oukitel C15 Pro: 6,1 inča ekrana, Android 9 i podrška za 5G

Zanimljivo je pratiti evoluciju pametnih telefona, baš zato što se odvija tako brzo. Trenutno je u modi veliki zaslon s maksimalno srezanim rubovima, s još jedino selfie kamerom smještenom u kapljicu na vrhu. Oukitel je prošli tjedan najavio jedan baš takav mobitel imena C15 Pro.

Dijagonala njegova IPS zaslona bit će 6,1 inča, sa zaštitom u vidu Asahi Glass 2. Možda i najbolja stvar u cijeloj priči je operativni sustav, jer Oukitel C15 Pro dolazi s Android 9.0 Pie. S obzirom na količinu promjena i poboljšanja koje ovaj novi OS donosi, zaista je lijepa vijest da ga i jeftini mobiteli već uvrštavaju u svoju ponudu.

Memorija telefona imat će 2 GB u radnom segmentu, dok će interna zapremina biti 16 GB, što se može dodatno proširiti memorijskom karticom. Čipset je MT6761 (Helio A22) rađen u 14-nanometarskom proizvodnom procesu, s četiri jezgre radnoga takta od 2 GHz. Kao što vidite, ovaj mobitel ne pripada flagship kategoriji, ali će za svakodnevnu upotrebu i više nego poslužiti, osobito s obzirom na već spomenuti operativni sustav. Ako vam treba pouzdan mobitel za svakodnevnu komunikaciju i ne želite potrošiti previše novca na njega, Oukitel C15 Pro dobar je izbor.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh