Oukitel

Oukitel dokazao snagu baterije na WP5000 u video testu

Oukitel je obogatio ponudu otpornih pametnih telefona te je poprilično zapaprio konkurenciji kada je objavio informacije o novom uređaju Oukitel WP5000.

WP5000 ima zaista vrhunske specifikacije, a osim snage hardvera, odlikuje ga i otporni dizajn. Samim time ovaj je mobitel jedan od primamljivijih na tržištu, a Oukitel je objavio i testiranje baterije kako bi potvrdio još jednu jaku točku uređaja, materijaliziranu u 5.200mAh bateriji:

Test pokazuje kako baterija kod WP5000 može izgurati pola sata razgovora a da se njen kapacitet umanji za samo 1 posto. U nastavku testa u sljedećih pola sata prikazivanja videa baterija je izgubila dodatnih tri posto, a daljnji razvoj događaja samo potvrđuje ono što je već u prvoj minuti jasno, a to je da WP5000 pakira zaista moćnu, izdržljivu bateriju.

Kućište je iznimno otporno i Oukitel je to potvrdio u prethodnim testovima, koje možete pronaći i u našoj arhivi. WP5000 ima IP68 certifikat što znači da je otporan na vodu i vlagu, a dodatno je ojačan i kako bi podnio padove s velikih visina.

Primijetit ćete i kako se radi o mobitelu sa zavidno velikim ekranom te je, sve u svemu, prilično elegantan u odnosu na ostalu ponudu otpornih pametnih telefona, koji često ispadnu nezgrapni ili glomazni. Podsjetit ćemo, unutra se smjestio provjereni Helio P25 procesor s pridruženih 6 GB RAM-a, a i kamere zvuče odlično (stražnja kamera ima rezoluciju do 21 MP, a prednja do 13 MP).

Prema informacijama iz Oukitela, početna cijena ovog uređaja bit će 299,99 dolara. Pretprodaja će početi 17. travnja, a za sve zainteresirane, Oukitel je otvorio predbilježbe – što možete iskoristiti kako biste dobili kod kupona i ostvarili popust. Više informacija o ovoj aktivnosti možete saznati na službenim stranicama.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh