Oukitel

Oukitel i dalje pumpa promidžbu za K10000 Pro – eto ga u testu baterije

Budući da je model K10000 Pro krenuo u pretprodaju, Oukitel još malo forsira potencijalne kupce podacima o ovome uređaju. Najjači adut mu je baterija kapaciteta ekstremnih 10.000 mAh, pa ako vas zanima koliko može potrajati, eto rezutata u priloženom video-materijalu.

Ukoliko ste nas pratili posljednjih dana, znate da je Oukitel imao nagradnu igru u kojoj je dijelio ovaj uređaj, a rezultate iste je iskoristio da pokaže iskoristivost baterije. Dakle, ako koristite K10000 Pro za gledanje Full HD videa pri srednjim postavkama zvuka i svjetline ekrana, baterija će potrajati 23 sata i 37 minuta.

Možda vam se čini kako je odnos kapaciteta baterije i potrošnje pomalo sumnjiv – imajte na umu kako je zaslon najveći potrošač energije na pametnim telefonima, a gledanje videa u Full HD rezoluciji dodatno pridonosi potrošnji. Možete biti i štedljivi: ako, recimo, telefon u opcijama podesite na uštedu energije, razgovori će vam trajati 65 sati, a slušanje glazbe čak 89.

U drugom videu vidjet ćete koliko se baterije potroši ako igrate kakvu igru punih sat vremena. Pri tom je, čut ćete vjerojatno, zvuk pojačan do kraja, dakle nije se štedilo ni igru ni telefon. Igra u pitanju je inače King of Glory, popularan izbor na Google Play Store, kojeg je do sada preuzelo preko 200 milijuna ljudi. K10000 Pro je, otkrijmo rezultat, nakon sat vremena intenzivnog gaženja dočekao s baterijom na 93%.

Rekosmo kako je K10000 Pro u pretprodaji – trenutno se cijeni na 179,99 dolara, što je 40 zelembaća manje od redovne cijene. Usput ćete dobiti i poklon-paket u vrijednosti od 30 dolara, stoga preporučamo da za više informacija konzultirate nekog od prodavača.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh