Oukitel

Oukitel ima rasprodaju svojih mobitela, cijene su od 60 do 250 dolara

Oukitel održava rasprodaju svojih modela pametnih telefona, možda ima nešto što ne biste htjeli propustiti.

Prije lansiranja mobitela K7 koji se željno iščekuje, Oukitel je organizirao veliku rasprodaju unutar nekoliko službenih online trgovina. Prošli tjedan u ponudi su bili samo veliki gabariti, a u akciji koja je otvorena danas i trajat će do 15. lipnja mogu se pronaći modeli iz sve četiri serije Oukitelovih smartfona.

Cijene se kreću od 60 do 250 dolara, dakle izbor je velik i šarolik. Neovisno o tome tražite li mobitel s velikom baterijom ili učinkoviti entry-level model, ovdje biste mogli pronaći ono što tražite.

U ponudi je sedam različitih telefona, a osim dva flagship modela K10 i K6 koji imaju 6 GB radne memorije, 64 GB pohrane i veliku bateriju, najveće sniženje doživio je K6000 Plus, koji također dolazi iz serije mobitela s velikim baterijama. S baterijom od 6.080 mAh, 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a, on je odličan izbor. Kada je tek objavljen koštao je oko 180 dolara, a sada mu je cijena niža za 40 dolara.

K serija pametnih telefona je glavna točka ove rasprodaje, no nije i jedina. Tu je i otporni WP5000, zatim U18, uspješni klon iPhonea X, te niskobudžetni C5 Pro. Detaljne informacije su priložene u tablici:

Svih sedam pametnih telefona bit će na popustu do 15. lipnja, no zalihe su ograničene pa bi rok mogao biti i kraći. Za više detalja, posjetite Oukitel službene stranice.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh