Oukitel

Oukitel je danas u prodaju pustio Mix 2, opaki smartfon s infinity zaslonom i 6GB RAM-a (a mi imamo kupon!)

Na ovo se dugo čekalo – iako se Oukitel nije držao svog najavljenog rasporeda, jer je Mix 2 trebao biti na tržištu još prošli mjesec, sada nam stiže ova zanimljiva zvjerka.

Ovo je prvi Oukitelov model s Helio P25 procesorom, što znači da Oukitel ovim smartfonom gradi svoju platformu za put do zvijezda.

Dizajniran po posljednjoj modi, Mix 2 uistinu izgleda kao lijep smartfon (osobito ako među velikanima naginjete ka Xiaomi Mi Mix 2, čija je ovaj preslika), a osobit mu je ukras 6-inčni zaslon čiju je rezoluciju Oukitel izbrusio do vrlo sitnih točaka u FHD+ rezoluciji. Zaslon je zaista milina, stanjen za jedan sloj in-cell tehnologijom i s omogućenim dodirom u 10 točaka vjerojatno je vrlo responsivan i zahvalno je putem njega komunicirati sa softverom.

A u softveru možete svašta, jer uz navedeni procesor i 6GB RAM-a, ovome zmaju na put može stati samo nedostatak mašte.

U videu su demonstrirane performanse, gdje sve teče brzo i glatko, a uz to možemo vidjeti i da je malo glomazan u ruci – no, to mu je možda i jedina zamjerka.

Sa stražnjom kamerom u rezoluciji 21+2MP i s širokim otvorom blende (f/2.0), Mix 2 ne prestaje nizati dobre specifikacije. Prednja kamera je zarotirana na dno uređaja kako bi stao 6-inčni zaslon i ima rezoluciju 13MP.

Baterija donosi kapacitet 4.080mAh i 9V/2A tehnologiju brzog punjenja. Službeni podaci tvrde da baterija na Mix 2 može potrajati za 8,5 sati igara, 8 sati FHD filma i 22 sata poziva preko 3G mreže.

Ova hardverska raskoš bit će predstavljena u kućištu u tri različite boje: crna, plava i srebrna. Srebrni model izići će nešto kasnije, dakle trenutno u ponudi na Gearbestu mogu se pronaći crni i plavi model.

Redovna cijena za Oukitel Mix 2 iznosi 269,99 dolara. Nama je proslijeđen kupon kojim cijenu možete sniziti za 40 dolara. Dakle, prilikom kupovine u odgovarajući prozor upišite kod OukMIX2 i cijena će se sniziti na 229,99 dolara. Ne propustite!

>> Nabavi Oukitel Mix 2 za 229,99 dolara (kupon: OukMIX2)

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh