Oukitel

Oukitel K10 “kralj izdržljivosti” stigao na tržište

Danas je teško opstati u svijetu bez smartfona, osobito poslovnom. A poslovni korisnici vrlo često traže uređaj koji ima znatan kapacitet baterije, moćan procesor koji može pogurati i odigrati nekoliko radnji odjednom, a nije na odmet ni kvalitetna kamera koja može zabilježiti i sitne detalje nekog dokumenta, prostora ili događaja. Sve to ima K10, riječ je iz Oukitela, a od danas je ovaj smartfon dostupan u pretprodaji. Cijena mu se do danas nije znala, a iznosi 299,99 dolara. Međutim, u ovom pretprodajnom periodu cijena je 249,99 dolara, što je ponuda koja traje do 22. siječnja.

Najvažnija njegova odlika je svakako baterija, čiji kapacitet od 11.000mAh garantira višednevno korištenje. Oukitel je smartfon K10 nazvao “kraljem izdržljivosti”, i ova baterija visoke gustoće podržava rad i do sedam dana ako ste štedljivi, a 2-3 dana normalne uporabe. K10 može i sam poslužiti kao punjač drugim uređajima, što je svakako zgodna funkcija. Osim toga, K10 dolazi s 5V/5A brzim punjenjem, a Oukitel je testirao uspješnost ove tehnologije spram 12V/2A i 9V/2A; rezultati pokazuju da 5V/5A postiže dosta bolje rezultate (a i sigurnije je):

Dizajn je specifičan kod K10, naime umjesto standardna zaobljena četiri ugla, njegovo kućište je prizmatično, a tako je oblikovan i zaslon. Stražnja ploča je obložena kožom, a okvir je metalan – dizajnerski elementi koji bi se, možda, dobro slagali s kakvim ručnim satom. Zaslon je 6-inčni LCD u FHD+ rezoluciji.

Mediatekov procesor MT6763 odgovoran je za pokretanje ove zvjerke, a u radu mu pomaže debelih 6GB radne memorije. I prednja i stražnja kamera imaju po dva senzora koja bi se trebala pobrinuti za dozu profesionalnosti u vašim fotografijama; senzori prednje kamere donose rezoluciju od 13MP+8MP, dok stražnja ima kombinaciju 21MP+8MP. Pod senzorima stražnje kamere nalazi se čitač otiska prsta. OS je Android 7.1.1.

Oukitel K10 dostupan je u crnoj boji i crnoj s elementima zlatne. Pretprodajna cijena mu je nešto niža, a nabaviti ga možete ako kliknete ovdje. Za više informacija, posjetite službene stranice.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh